Nobilia Calitate german─â

Fabrica de mobil─â Nobilia este unul dintre cei mai importan╚Ťi produc─âtori de buc─ât─ârii din lume – ╚Öi o afacere de familie cu o lung─â tradi╚Ťie. Cum a luat na╚Ötere compania ╚Öi ce a realizat ├«n 50 de ani?

Decorul Ferro Bronze este una dintre cele 8 culori de accent din paleta Color Concept. Acesta poate fi folosit pentru a marca elementele individuale ale compozi╚Ťiei ╚Öi pentru a ad─âuga pitoresc la o buc─ât─ârie Nobilia de orice design ╚Öi valoare. ├Än special pentru modelele de buget.

O alt─â modalitate inteligent─â de a conecta electricitatea la blatul de lucru f─âr─â a afecta estetica buc─ât─âriei.

În imagine: priză electrică direct în piciorul mesei.

Cre╚Öterea rapid─â a popularit─â╚Ťii m─ârcii germane Nobilia pe pia╚Ťa na╚Ťional─â de mobilier este, f─âr─â exagerare, surprinz─âtoare. Ast─âzi Showroom-uri Nobilia ├Än toate marile ora╚Öe din Rom├ónia pute╚Ťi g─âsi restaurante ╚Öi cafenele care se deschid rapid – ╚Öi nici m─âcar criza economic─â actual─â nu poate opri acest proces. ├Än timp ce multe magazine similare se ├«nchid sub jugul problemelor economice, Nobilia ├«nflore╚Öte ├«n mod constant, atr─âg├ónd ├«n fiecare an tot mai mult─â aten╚Ťie din partea clien╚Ťilor ru╚Öi. Marca este ├«nc─â destul de nou─â pentru un num─âr mare de ru╚Öi are o poveste de spus ╚Öi o surpriz─â. Editorii site-ului nostru v─â propun s─â descoperi╚Ťi secretul succesului Nobilia, s─â analiza╚Ťi mai ├«ndeaproape produsele m─ârcii, precum ╚Öi s─â v─â uita╚Ťi ├«n "buc─ât─âria interioar─â" compania.

Cite╚Öte mai mult  O buc─ât─ârie din lemn: la vedere sau de efect?

Panourile de perete cu un decor brutal imit─â tabl─â cu nituire dur─â.

Despre noi

Compania german─â Nobilia este specializat─â exclusiv ├«n mobilier de buc─ât─ârie ╚Öi este lider mondial ├«n acest sector. Fabrica are dou─â unit─â╚Ťi de produc╚Ťie ├«n Verl, ├«n Renania de Nord-Westfalia. Mobilier de buc─ât─ârie de Nobilia- este fiabilitatea german─â ╚Öi designul modern ├«n stilul s─âu "clasic" O versiune conceput─â pentru a r─âm├óne relevant─â de-a lungul deceniilor.

O solu╚Ťie potrivit─â nu numai pentru buc─ât─ârie, ci ╚Öi pentru zona de living.

fabrica ofer─â posibilit─â╚Ťi func╚Ťionale interesante ╚Öi pune la dispozi╚Ťia consumatorului general decora╚Ťiuni la mod─â, cum ar fi betonul, piatra sau materialul rezistent la coroziune. Iar produsele sunt disponibile la pre╚Ťuri actuale ╚Öi accesibile ├«n ├«ntreaga lume Compania le men╚Ťine la acela╚Öi nivel datorit─â automatiz─ârii ╚Öi informatiz─ârii aproape complete a procesului de produc╚Ťie, cu excep╚Ťia acelor etape care necesit─â ajust─âri individuale ├«n ceea ce prive╚Öte dimensiunile, designul, controlul suplimentar al calit─â╚Ťii. De obicei, este gestionat─â de membri ai unor adev─ârate dinastii profesionale.

Fronturi sculptate sofisticat, lăcuite, cu un efect de patină ușoară, cornișe sculptate și lumini de clopot fermecătoare.

Despre produse

├Än imagine: Decora╚Ťiuni Color Concept.

Capacit─â╚Ťile constructive ╚Öi decorative ale fabricii fac posibil─â producerea a zeci de mii de seturi de buc─ât─ârie f─âr─â a se repeta vreodat─â. Colec╚Ťia Nobilia include peste 120 de variante diferite de fa╚Ťade, care pot fi combinate ├«ntr-o singur─â compozi╚Ťie, 56 de modele diferite de m├ónere, 46 de decoruri pentru blaturi, 17 variante pentru fronturi ╚Öi 8 culori suplimentare pentru finisarea accentuat─â a sec╚Ťiunilor deschise, a marginilor blatului ╚Öi a unor fronturi. Finisajele includ sticl─â, lac mat sau lucios, laminat, furnir vopsit ╚Öi materialul practic laminat. Gama produc─âtorilor germani este cunoscut─â ca fiind dominat─â de forme moderne. Cu toate acestea, Nobilia- este o excep╚Ťie pl─âcut─â. Fabrica ofer─â 10 modele cu fronturi figurative ├«n stil vienez, rustic ╚Öi provensal.

Cite╚Öte mai mult  Cadre de buc─ât─ârie: materiale ╚Öi modele

Panouri de decor cu modele luminoase, m├ónere negre fa╚Ťetate ├«mpodobesc buc─ât─âria ├«n stilul provinciilor din nordul Germaniei.

Organizatorii pentru cu╚Ťite, condimente ╚Öi ustensile pot fi ├«ncorpora╚Ťi chiar ╚Öi ├«n cele mai mici sertare.

├Än plus, Nobilia- sunt, de asemenea, sisteme de iluminat, diverse op╚Ťiuni electrificate ╚Öi manuale. Printre cei "de╚Ötep╚Ťi" Nobilia are o ├«ntreag─â gam─â de aparate de buc─ât─ârie Nobilia: mecanism de extragere a sertarului inferior Servo-Drive f─âr─â atingere, mecanisme de ├«nchidere a u╚Öilor sensibile la atingere pentru dulapurile superioare, caruseluri pentru dulapuri de col╚Ť cu rota╚Ťie de 350 de grade, sertar cu depozitare ventilat─â pentru legume Panty-Box ╚Öi multe alte solu╚Ťii interesante.

Despre laboratorul de calitate

O abordare preventiv─â face parte din strategia de calitate a Nobilia: toate produsele nou concepute trebuie s─â fie testate ├«n mod extensiv ├«nainte de ├«nceperea produc╚Ťiei. ├Än acest scop, a fost creat Laboratorul de calitate Nobilia, ├«n care mobilierul, componentele ╚Öi materialele sunt supuse unui test de rezisten╚Ť─â. Pe o suprafa╚Ť─â de 260 de metri p─âtra╚Ťi.m robo╚Ťii testeaz─â non-stop toate elementele mobilierului de buc─ât─ârie: trag, deschid, se balanseaz─â, se ├«nchid ╚Öi se ├«ncarc─â. Testele de stres sunt efectuate ├«n cabinete speciale-Teste de rezisten╚Ť─â la temperaturi ridicate, la abur ╚Öi acizi corozivi.

├Än fotografie: Fa╚Ťada buc─ât─âriei Finesse, cu margine filigranat─â pe tot perimetrul.

Laboratorul de calitate este accesibil pentru to╚Ťi vizitatorii showroom-ului fabricii, este separat de expozi╚Ťie prin pere╚Ťi desp─âr╚Ťitori din sticl─â ╚Öi este ├«nchis publicului doar ├«n timpul perioadei de experimente cu substan╚Ťe toxice. ├Än laboratorul de calitate, sunt testate articolele de mobilier luate direct de pe linia de asamblare, adic─â.. Inspec╚Ťiile noastre ofer─â o sec╚Ťiune transversal─â real─â a calit─â╚Ťii produsului la un moment dat. Programele de testare simuleaz─â circumstan╚Ťele utiliz─ârii intensive a buc─ât─âriei pe o perioad─â de 15 ani. Sarcina este men╚Ťinut─â pe zona de testare p├ón─â c├ónd se rupe. Adesea, num─ârul real de teste dep─â╚Öe╚Öte de c├óteva ori num─ârul de referin╚Ť─â. De exemplu, Nobilia a stabilit ├«n mod empiric standarde interne pentru calitatea mecanismelor individuale, care pot fi de c├óteva ori mai mari dec├ót standardele impuse de lege ├«n industrie.

Cite╚Öte mai mult  Ce blat de buc─ât─ârie este mai bun?

Despre filozofia m─ârcii

Buc─ât─âriile Nobilia sunt comercializate sub motto-ul "Made in Germany". Calitate german─â ├«n toate – ├Än planificarea ╚Öi produc╚Ťia de mobilier, procesarea comenzilor ╚Öi serviciul clien╚Ťi. Acesta este criteriul ideologic primordial al fabricii Nobilia.

Designerii fabricii ofer─â, de asemenea, solu╚Ťii universale, capabile s─â accentueze avantajele oric─ârui stil.

Despre poveste

Nobilia produce mobilier de buc─ât─ârie de peste o jum─âtate de secol. Povestea ├«ncepe ├«n 1945, c├ónd t├ómplarul Johann Stiekling ╚Öi fratele s─âu, Willi Stiekling, au ├«nchiriat un atelier ├«n Avenwedda ╚Öi au ├«nceput s─â construiasc─â mici piese de mobilier. De atunci, fabrica s-a transformat ├«ntr-o companie important─â ╚Öi modern─â, cu dou─â fabrici ╚Öi un volum anual de v├ónz─âri de 1.018.000 de euro.Fabrica Nobilia valoreaz─â 4 milioane de euro, dar este ├«nc─â munca de o via╚Ť─â a familiei Stichling.Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salut─âri, dragi entuzia╚Öti ai confortului ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirii locuin╚Ťei! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogat─â experien╚Ť─â ╚Öi o pasiune ne╚Ť─ârmurit─â pentru transformarea spa╚Ťiilor de locuit ├«n t─âr├ómuri de elegan╚Ť─â ╚Öi confort durabile. Fi╚Ťi al─âturi de mine ├«n timp ce v─â dezv─âlui tapiseria c─âl─âtoriei mele ├«n domeniul designului, ╚Ťesut─â de-a lungul anilor de creativitate, inova╚Ťie ╚Öi un angajament de nezdruncinat pentru a crea spa╚Ťii care s─â rezoneze cu c─âldur─â ╚Öi rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: