O bucătărie pentru 10k. și pentru 10 mii de Leu. Dolari – care este diferența?

De asemenea, vă puteți mobila bucătăria cu aproximativ 20.000 de euro., și pentru un milion de Leu. De unde vine diferența?? Ce primești pentru un preț? Să încercăm să evidențiem categoriile de prețuri și să explorăm fiecare dintre ele.

Clasa economică: 10-30 mii. freacă. / fier țesut, lemn masiv, tuburi curbate din oțel inoxidabil și poliuretan. metru

Care este costul pe metru pătrat? Pentru a determina prețul aproximativ al bucătăriei este dificil, astfel încât producătorii au venit cu o unitate convențională – costul pe metru pătrat. Prețul unui set standard de mobilier împărțit la lungimea sa în metri. Cifrele pot varia foarte mult – în funcție de complexitatea construcției dulapului și de gradul de umplere. Materialele promoționale menționează de obicei cel mai mic preț posibil. Aparatele încorporabile se vând separat – nu sunt niciodată incluse în prețul mobilierului.

În imagine: schema de module pentru bucătăria Alabama, realizată de Spagnol Group.

Simplu și relativ ieftin. Bucătăria de la clasa economică este un set de mobilier confortabil și destul de atractiv. Are în general o formă liniară sau unghiulară și o lungime medie de 2 până la 5 metri. Prin urmare, bucătăriile în sine și prețurile acestora pot varia – chiar și în cadrul clasei economice – și vă puteți aștepta să cheltuiți între 20 și 150 000 de dolari pentru achiziția lor. freacă.

Citește mai mult  20 de bucătării în alb și negru

Materialul este PARTICULE BOARD. Aproape toate elementele: fronturi, dulapuri, blaturi, etc. — ( plăci aglomerate ). Acest material nu poate fi numit durabil, dar durata sa de viață depinde de calitatea terminației. Dacă umiditatea pătrunde în interior, panoul se va umfla și apoi se va deforma.

Variat, dar standard. Fronturile de bucătărie cu costuri reduse sunt de obicei solide Laminat sau furniruit cu tehnologie postforming. Culorile sunt ( culoarea lemnului, culori solide ) dar decorul este practic inexistent. Designul interior al dulapurilor este destul de primitiv: rafturile obișnuite, uneori cu sertare mici.

Multor oameni le place sau au nevoie să se schimbe des. Cumpărând o bucătărie în segmentul de preț democratic, ei își salvează financiar posibilitatea de a renova complet interiorul în câțiva ani după cumpărare.

Clasa medie: 30-60 de mii. Leu. / wag. metru

Ecologic și frumos. Mobilierul cu preț mediu este de obicei pus în bucătării spațioase. Prin urmare, lungimea setului de garnitură poate fi destul de mare, în special dacă este în formă de U sau cu două rânduri. Seturile de colțuri sunt cele mai populare. Există o mare diferență de lungime și de preț în intervalul de mijloc: puteți plăti până la 150 000 sau 700 000 pentru o piesă de mobilier. Frecați.

Materiale – Diverse. Corpurile acestor bucătării sunt aproape întotdeauna realizate din plăci aglomerate ( excepția- Produse interne din pin ). Dar materialele pentru blaturile și fronturile de lucru sunt foarte diverse și adesea naturale. Blaturile sunt realizate din MDF, oțel inoxidabil, lemn masiv etc. Fronturile ramei sunt realizate din lemn masiv ( panourile sunt furniruite ) iar ușile masive sunt realizate din panouri MDF, laminate cu folie sau furniruite cu furnir.

Citește mai mult  14 tendințe moderne de design de bucătărie

Funcțional și modern. Bucătăriile de gamă medie au o gamă mai largă de module. Numeroasele sertare și extrageri se extind fără zgomot pe toată adâncimea lor, iar ușile se deschid, se glisează sau se balansează în sus. Piesele de colț și de capăt sunt comune, la fel ca și unitățile frecvent vitrate. Adesea, ele combină fronturi de culori diferite în același set.

Bucătăriile cu preț mediu au un număr mare de module, elemente de capăt și de colț, echipate cu un număr mare de sertare și secțiuni, uși de diferite modele. Acestea sunt realizate folosind o gamă largă de materiale.

Preclasa: 60-300 mii. RUR. / articol. metru

La modă și eficient. Dulapurile de clasă premium costă până la un milion de Leu, și adesea chiar mai mult. Care sunt chilipirurile care pot fi obținute la un preț atât de mare?? Există mai multe variante: o marcă cunoscută, un nume de designer, o inovație de ultim moment, o piesă de epocă, o replică exactă a unei bucătării etc..

Materiale: cele mai noi și mai durabile. Mobilierul de clasă premium este realizat fie din materiale naturale, fie din materiale de înaltă tehnologie. Primul exemplu- ( compozit ) blaturi de lucru din piatră naturală sau artificială;. al doilea – Fronturi din lemn masiv ( cireș, nuc, stejar ) sau uși din MDF acoperite cu șapte straturi de lac colorat cu tehnologie de protecție împotriva amprentelor digitale.

Istorie și tehnologie. Toate bucătăriile premium sunt echipate cu tehnologie de ultimă generație: închizătoare de uși, balamale la 180 de grade, tot felul de butoane și lifturi cu gaz. Un grup separat- Bucătării cu transformator. Garnitura în sine are adesea un aspect neobișnuit: fronturi convexe și concave, "peninsule" rotunjite, O "insulă" de sine stătătoare. Sau, dimpotrivă, mobilierul se potrivește exact cu prototipul istoric: intrând în bucătărie, ești transportat în epoca reginei Victoria sau a lui Ludovic al XVI-lea.

Citește mai mult  Țara definește bucătăria

Materiale naturale și de înaltă tehnologie sunt folosite pentru bucătării premium, mobilierul este echipat cu cea mai recentă tehnologie. Bucătăriile din clasa premium se caracterizează printr-un design excelent și foarte versatil.

Clasa Lux: de la 300k. Leu. / articol. contor

Doar pentru VIP. Bucătăriile de lux și prețurile lor nu sunt obișnuite să fie discutate, iar acest lucru este destul de natural. Nu vindem mobilier ex-stock sau de catalog! Arhitectul sau designerul se ocupă de obicei de planificarea interioară și propune bucătării exclusive pentru client.

Discret și exotic. Bucătăriile de lux pot fi împărțite în linii mari în două tipuri. Prima include mobilierul realizat din materiale naturale foarte rare sau prețioase: lemn prețios, pietre semiprețioase ( pentru blaturi ) etc. Cea mai mare parte a lucrului se face manual. Al doilea tip: o bucătărie care încorporează toate cele mai recente inovații tehnologice. Orice idee care îi vine în minte clientului, aceasta va fi cu siguranță realizată.

Mobilierul de lux este făcut la comandă, pentru un anumit client. Pentru producția și finisarea lor se folosesc materiale rare și valoroase, precum și meșteșuguri manuale.


Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: