Peretele ca o căpătâi

Uneori, paturile sunt vândute fără o căpătâi. Și chiar aceste căpătâi trebuie cumpărate separat. Dar ce să faceți dacă aveți nevoie de o căpătâi, dar setul standard de căpătâi nu este satisfăcător? Faceți o căpătâi pe peretele dormitorului!

Nu numai că poate fi o alternativă la o căpătâi standard. Completează cu succes căpătâiul simplu existent.

O căpătâi combină patul și pereții camerei într-unul singur, Preia decorul principal în cameră. Nu doar o căpătâi tradițională, ci și un autocolant de perete de vinil pentru dormitor poate face treaba. Și nu trebuie să fie la fel ca o căpătâi convențională!

O căpătâi combină patul și pereții camerei într-o singură unitate, preia decorul principal din cameră. Nu doar o căpătâi tradițională, ci și o căpătâi falsă poate face treaba: te poți descurca cu un autocolant de perete din vinil pentru dormitorul tău. Și nu trebuie să fie în formă de căpătâi normal!

Ascundeți

Dacă nu ați văzut un pat cu o căpătâi în magazinul de mobilă și dacă o căpătâi standard nu se potrivește cu adevărat, puteți obține machete de căpătâi în diferite materiale.

Autocolante din vinil

«Desenarea" silueta căpătâiului. Tăblia poate fi decupată din hârtie autoadezivă cu un instrument special. Cele mai bune sunt căpătâiele din imitație de fier forjat cu modele ajurate.

Un plus: un astfel de autocolant poate fi folosit pentru a acoperi orice goluri în tapet care s-au format deja.
Minus: trebuie să știți poziția exactă a patului. Dacă este mobil ( se scoate de sub podium noaptea și ziua În cazul în care căpătâiul dispare înapoi ) un autocolant de căpătâi singuratic pe perete va arăta destul de ciudat.

Citește mai mult  Varietate de fronturi de bucătărie

O căpătâi de fier forjat adevărat este prea rece și inconfortabil pentru a atinge cu mâinile goale. Autocolantul nu are niciunul dintre aceste dezavantaje. Un autocolant de căpătâi poate fi un bun decor. De exemplu, pentru a completa panourile de perete existente.

Panouri Bausi

«Tapet Panouri de căpătâi. Ar putea fi un panou clasic de boiserie, folosit pentru a decora pereții birourilor și bibliotecilor. Nu este necesar să se acopere toate cele patru laturi Este suficient pentru a decora complet peretele, pe care mâinile tale îl ating în somn. O altă opțiune: ( până la 110 cm ) panouri joase în jurul camerei. În primul rând, compartimentarea neuniformă a husei face posibilă "întinderea" vizuală a căpătâiului perete în sus. În al doilea rând, având o astfel de "plintă" De-a lungul întregului perimetru al camerei, puteți schimba poziția "căpătâiului" și chiar să împingi patul în colț fără teama de a păta peretele.

Acoperirile de perete nu trebuie să fie "cu efect de lemn". Producătorii oferă o mulțime de opțiuni luminoase, inclusiv panouri de perete textile.Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Comments: 1
  1. Diana

    Poate fi un perete ca o căpățâi considerat o piesă de artă sau este doar o simplă întruchipare a unei construcții? Ce îl diferențiază de un perete obișnuit și care ar fi semnificația sa?

    Răspunde
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: