Idei de depozitare pentru meșteșugurile copiilor

Creativitatea joacă un rol important în dezvoltarea armonioasă a personalității. Desenele, meșteșugurile și cadourile făcute de copilul tău fac amintiri emoționante și importante. Dar cum le potriviți într-un interior și cum aranjați depozitul?? În căutarea unor soluții interesante.

În fotografie: Ekaterina Markelova și Alexandr Zaitsev, designerii biroului

Arta pentru copii se poate potrivi în orice interior – chiar și într-unul clasic. În interioarele americane clasice, desenele copiilor sunt atârnate împreună cu fotografiile de familie, iar obiectele de artizanat sunt așezate pe șemineu, în nișe sau pe rafturile din camera de zi. În interioarele scandinave, meșteșugurile pentru copii sunt, de asemenea, adesea parte a decorului. Cel mai important lucru în această chestiune depozitare inteligentă.

Alegerea celor mai valoroase. Mai întâi de toate, trebuie să sortați creațiile copiilor și să vă dați seama care sunt cele care vă interesează. Pentru a alege soluția de depozitare potrivită, aflați ce este mai mare: desene, ierbare, modelaj sau obiecte de artizanat din răchită. Implică-ți copilul în acest proces interesant. Prin demontarea meșteșugurilor și a desenelor copilului dvs., îi veți învăța să fie critici cu privire la propria lor muncă, să aprecieze creațiile de succes și să le arunce pe cele inutile. Atenția ta atentă la arta copilului tău îi va inspira cu siguranță. Copilul poate chiar să fie interesat de decorarea interioară, să învețe să păstreze ordinea și data viitoare să vrea să facă ceva frumos doar pentru apartamentul tău.

Desene. Dacă aveți o mulțime de fotografii și doriți să vă completați mereu colecția, organizați expoziții. Alegeți unul sau mai multe locuri din casă pentru el și schimbați periodic afișajul. Iată câteva variante

  • Folosiți rame special concepute sau confecționate în casă. Ele pot fi confecționate din material textil, pâslă sau carton colorat și decorate cu nasturi, mărgele sau panglici.
Citește mai mult  25 mese de cafea pe roți

În imagine: tablă de cretă pentru camera unui copil de la Nature Design

  • Decorați cu ace neobișnuite sau magneți pe o tablă specială. Folosiți o planșă gata făcută sau confecționați una împreună cu copilul dumneavoastră din bucăți de plută sau de fierăstrău.
  • Foile de prindere la sfoară, la firul de pescuit sau la sârma de oțel cu ajutorul unor cuierice luminoase pentru haine.

Meșteșuguri. Suspendați rafturi speciale pentru figuri de model mic. Depozitați obiectele de artizanat realizate din materiale naturale, lut, mărgele sau plastic într-o vitrină sau într-o cutie transparentă. Acestea le protejează de praf și de decolorare. Herbarele și colajele arată foarte bine în rame pe un perete sau pe șemineu. Și pentru animalele de pluș, puteți face o casă cu multe ferestre dintr-o cutie luminoasă, placaj sau pâslă.

Cel mai important. Mai ales pentru cele mai valoroase meșteșuguri, un panou de perete special cu secțiuni este o idee bună. Cele mai importante și preferate imagini ar trebui să fie montate în rame reale. Sub cupola de sticlă specială sunt păstrate meșteșuguri fragile cloșcă. Dacă copilul este pasionat de layout-uri sau miniaturi folosind plante vii, faceți o expoziție de mai multe dintre lucrările sale sub cloșuri de sticlă pe o masă, pe pervazul ferestrei sau pe mai multe scaune. Ca să se poată juca cu ele sau să aibă grijă de propria grădină în miniatură.

Să ne amintim. Nu este întotdeauna posibil să salvezi toate meșteșugurile. Unele pe care doriți să le jucați cu copilul dumneavoastră, altele se pot rupe sau pierde în timp. Faceți o fotografie a copilului dvs. cu lucrarea lor. Puteți, de exemplu, să faceți un colaj amuzant din fotografiile, lucrările de artă și desenele copilului dvs. Imaginați-vă și jucați-vă fanteziile împreună.

Citește mai mult  Cum de a mobila camera unui băiat?
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: