Modul corect de a mobila camera unui copil

Cump─ârarea de mobilier pentru copii este interesant─â, dar provocatoare. Alege╚Ťi o ├«ntreag─â lume ├«n care copilul dumneavoastr─â va cre╚Öte. Cum s─â nu v─â confunda╚Ťi cu multitudinea de oferte?

«├Än cre╚Ötere mobilier

Op╚Ťiuni. Mobilier care poate fi adaptat pe m─âsur─â ce copilul dumneavoastr─â cre╚Öte – ╚Öi cre╚Öte este convenabil. Exist─â modele concepute pentru a fi utilizate de la leag─ân p├ón─â la v├órsta ╚Öcolar─â sau de la bebelu╚Ö la adolescent.

Unghiul de ├«nclinare ╚Öi ├«n─âl╚Ťimea v├órfurilor birourilor cu ram─â metalic─â pentru copii pot fi u╚Öor de reglat, astfel ├«nc├ót biroul s─â "creasc─â" odat─â cu copilul.

În imagine: Masa de luat masa pentru copii Paidi Marco 2, mesteacăn.

Cea mai comun─â variant─â paturi care pot fi ajustate ├«n lungime. Exist─â modele de transformatoare care ├«╚Öi pot schimba func╚Ťiile: leag─ânul se transform─â ├«ntr-o c─âsu╚Ť─â de joac─â, patul ├«ntr-un birou, iar masa de schimbat ├«ntr-o bibliotec─â. Contra: "├Än cre╚Ötere" Mobilierul este de obicei conceput pentru un singur copil ╚Öi nu cred c─â ve╚Ťi g─âsi paturi supraetajate pentru copii ├«n aceste colec╚Ťii.

Materiale. Mobilierul conceput pentru a fi folosit ├«nc─â din primele zile de via╚Ť─â este realizat din materiale naturale.. de obicei din lemn. Finisaj decorativ din acela╚Öi motiv: vopsea alb─â sau lac alb. Elementele textile, cum ar fi cuverturile de pat, capetele de pat, pernele ╚Öi perdelele, pot fi folosite ca accesorii.

Cite╚Öte mai mult  Designerul anului - Maarten Baas

Seturi prefabricate

Op╚Ťiuni. ├Än cazul ├«n care dimensiunea camerei dvs. ╚Öi bugetul dvs. permit, pute╚Ťi cump─âra o pepinier─â prefabricat─â. Este vorba de o ├«ntreag─â serie de obiecte: pat, rafturi, mas─â, dulap ╚Öi chiar instruc╚Ťiuni de montaj. Un avantaj major compozi╚Ťie bine g├óndit─â. Un set pentru o anumit─â categorie de v├órst─â a copiilor, ╚Ťin├ónd cont de cerin╚Ťele de siguran╚Ť─â ╚Öi ergonomice. Fiecare centimetru de spa╚Ťiu este folosit. De exemplu, dac─â setul include paturi supraetajate pentru copii, atunci treptele sc─ârii vor fi prev─âzute cu sertare.

Principalul avantaj al unui set de mobilier gata f─âcut pentru camera copiilor este c─â produc─âtorul a avut deja grij─â de siguran╚Ťa, ergonomia ╚Öi compatibilitatea elementelor.

Materiale. Produc─âtorii de camere finisate ofer─â mai multe accesorii ╚Öi finisaje. Acest lucru ├«nseamn─â c─â pute╚Ťi alege culoarea, forma ╚Öi textura care s─â se potriveasc─â gusturilor dumneavoastr─â. Sau combina╚Ťi mai multe. Termen de livrare: 2- 4 s─âpt─âm├óni.

Mobilier standard

Op╚Ťiuni. Marele avantaj al mobilierului produs ├«n serie este c─â paturile supraetajate pot fi dotate cu bunc─âre ╚Öi sertare o gam─â larg─â. De obicei, exist─â zeci de piese ├«ntr-o serie: clientul trebuie s─â alc─âtuiasc─â o compozi╚Ťie bazat─â pe nevoile copilului. Pute╚Ťi alege c├óte paturi, dulapuri ╚Öi rafturi ave╚Ťi nevoie. Multe colec╚Ťii au un pat suplimentar ( un pat extensibil ) sau un pat supraetajat pentru copii. Din original – mese cu oglind─â pentru fete, comode pentru b─âie╚Ťi. Pe m─âsur─â ce un copil cre╚Öte, pute╚Ťi alege un pat mai mare sau un birou mai mare f─âr─â a schimba ├«ntregul mediu.

Materiale. Unii producători oferă diferite variante de articole de serie, cum ar fi cele din lemn scumpe și cele ieftine Fabricat din lemn și MDF. Finisajele și designul rămân neschimbate.

Cite╚Öte mai mult  19 poufuri pentru dormitor

Produc─âtorii serio╚Öi de mobilier pentru copii acord─â aten╚Ťie nu numai materialelor ecologice, ci ╚Öi finisajelor ╚Öi designului.

  • Canapea pentru copii Sophia 02 de Paidi
  • Garderoba Brigantine Ivory BRB-03-2 de la fabrica Woodright
  • M─âsu╚Ť─â de noptier─â Giorgiocasa GC.BST.CS.18 / GC.BST.CS.81
  • Rack LOD20044 din fabric─â Niveluri de descoperire

Canapea pentru copii Sophia 02 de Paidi.

Mobilier modular

Variante. Mobilier modular- un fel de set de construc╚Ťie format din elemente de dulap. ├Än general, mai multe unit─â╚Ťi sunt combinate pentru a forma un ansamblu: pat + dulap, birou + rafturi, pat + rafturi. Modelele de mobilier modular pentru copii sunt acelea╚Öi ca ╚Öi pentru adul╚Ťi, dar ├«n culori mai vesele. Paturile ╚Öi mesele sunt disponibile ├«n diferite dimensiuni, astfel ├«nc├ót s─â poat─â fi schimbate pe m─âsur─â ce copilul cre╚Öte.

Materiale. Modulele pentru copii sunt, de obicei, fabricate din pl─âci aglomerate sau MDF, cu folie, furnir, plastic sau acoperire cu smal╚Ť. Sunt folosite ╚Öi alte materiale moderne: tuburi ╚Öi suporturi metalice, u╚Öi din sticl─â ╚Öi chiar plastic colorat. Toate acestea fac ca interiorul s─â fie dinamic.

O camer─â mic─â pentru doi copii are nevoie de mobilier special pentru copii – paturile supraetajate ajut─â la economisirea spa╚Ťiului.

  • Pat Multi Multi maxi factory Ewald.
  • Pat Varietta 183 de Paidi.
  • Pat supraetajat Flexa Butterfly de Flexa.
  • Pat Burg Kombi 6-8 de DE BREUYN.

Alte proiecte pentru camera copiilor

Interiorul unei pepiniere din proiectul realizat de Art-Design Studio of Yury Zubenko Interiorul unei creșe din proiectul realizat de "Art-design Studio of Yury Zubenko" Interiorul camerei de copii dintr-un proiect realizat de designerul de interior
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salut─âri, dragi entuzia╚Öti ai confortului ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirii locuin╚Ťei! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogat─â experien╚Ť─â ╚Öi o pasiune ne╚Ť─ârmurit─â pentru transformarea spa╚Ťiilor de locuit ├«n t─âr├ómuri de elegan╚Ť─â ╚Öi confort durabile. Fi╚Ťi al─âturi de mine ├«n timp ce v─â dezv─âlui tapiseria c─âl─âtoriei mele ├«n domeniul designului, ╚Ťesut─â de-a lungul anilor de creativitate, inova╚Ťie ╚Öi un angajament de nezdruncinat pentru a crea spa╚Ťii care s─â rezoneze cu c─âldur─â ╚Öi rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: