Mobilier pentru copii în creștere

Cum să alegeți mobilierul care va păstra copilul dvs. relevant pentru următorii câțiva ani. Ce ar trebui să stea un copil în creștere, să doarmă pe, unde să pună lucrurile și unde să le pună.

Pentru cei mici ( 0-6 ani )

Masă schimbătoare convertibilă. Poate semăna cu o bibliotecă cu trei rafturi, partea de sus a căreia servește ca suprafață a unui compartiment de schimbare. Când copilul crește, piedestalul se transformă într-un raft pentru cărți și jucării. Există modele care au o secțiune sub masa de schimbat, cu uși cu balamale sau sertare În timp, această masă va deveni o noptieră la îndemână. Partea superioară poate servi ca suport pentru televizor.

În fotografie: taburetul multifuncțional Calligaris CS/1271 cu mâner Crossover, care poate fi folosit ca scaun pentru copii, măsuță de cafea și chiar ca suport de cafea

Unități de rafturi. De obicei arată ca o cutie fără capac sau fără capac și fund. Ele pot fi uneori stivuite unele în altele ca o jucărie matrioșka. Părți ale unui astfel de "set de construcție", Patul transformator are minim 3 elemente și poate fi folosit ca noptieră, masă, suport pentru televizor sau suport pentru plante etc.. și va dura cel puțin de două ori mai mult decât restul mobilierului.

Citește mai mult  Alegerea mobilierului pentru camera unei fete

Pat culcuș glisant. Există mai multe variante de pat pentru cei mai mici copii, cu o balustradă care poate fi parțial îndepărtată. Mecanismul constă în faptul că patul poate fi ajustat în lungime. Uneori, patul poate fi transformat într-o canapea sau într-o pereche de scaune cu spătare înalte și tapițate.

Două pătuțuri cu transformator care pot deveni o canapea extensibilă pentru camera unui copil

  • Canapea cu pat mic Bloomington de la Riva 1920
  • Bloomington Canapea pat transformator de la fabrica Riva 1920
  • Pat transformator Bloomington Cradle bank de Riva 1920
  • Bloomington Bench pat transformator transformabil Bloomington Bench din Cradle factory Riva 1920

Canapea cu pat mic Bloomington de Riva 1920.

Pentru elevii din ciclul primar și adolescenți
( 6-12 ani )

Transformator de birou sau birou. Modelele avansate sunt reglabile în înălțime și au, de asemenea, un blat de masă înclinabil, precum și multe detalii utile, cum ar fi cârlige pentru genți, diverse rafturi laterale detașabile și suporturi. Comoditatea acestor soluții este că mobilierul transformator crește treptat cu copilul și oferă o ergonomie optimă.

În imagine: Pedro, scaunul Paidi verde-portocaliu Paidi.

Scaun Transformer. Spre deosebire de paturile "de birou" pentru adulți, transformatorul de pat Bloom este un pat ușor, aerisit și practic pentru utilizarea la birou modelele cu rotile, un scaun de siguranță pentru copii ar trebui să fie staționar pentru a facilita menținerea unei poziții corecte pentru copil. Un mecanism de "creștere" reglabil prin extinderea picioarelor și, uneori, a spătarului, precum și prin retragerea scaunului.

Pat culisant sau pliabil. Patul transformator poate fi atât de simplu ( căpătâi, picior de pat, cadru de pat ) sau poate fi completat de un bufet, o canapea extensibilă sau o noptieră. Un pat de dulap pliabil ( modelul orizontal este mai confortabil și mai fiabil ) trebuie doar să trageți balustrada sau mânerul pentru a transforma peretele din față într-un pat. Pentru copiii cu gemeni, varianta extensibilă este cea mai bună ( în timpul zilei, un pat este împins sub cel mai înalt ) sau patul supraetajat care devine în cele din urmă două paturi separate ( structura superioară este fixată pe 4 vârfuri introduse în scăunele ).

Citește mai mult  De câte ori puteți schimba mobilierul din camera copilului?

O canapea care se transformă în trei paturi, dintre care unul se află sub tavan. Fantastic?! – Nu, un transformator interesant.

Pentru adolescenți cu vârsta de 12 ani și peste

Scaun de lucru. La această vârstă, multor copii le place mobilierul "de adulți" Opțiunea unui scaun de birou sau a unui fotoliu cu funcție balansoar. Înălțimea poate fi reglată cu un ridicător de gaz.

Garderobă modulară. Mobilierul modular de la producători renumiți poate fi adăugat pentru a mări suprafața de depozitare în înălțime și lățime, cu secțiuni închise și deschise, pe măsură ce crește numărul de articole.

În imagine: Pepiniera Letto sciolto de la Berloni.

Un dulap sau o masă cu picioare reglabile. Anii de scris de mână s-au terminat și poți înlocui biroul cu o versiune simplă, cu un blat de masă montat pe picioare reglabile pe înălțime ( IKEA oferă cele mai ieftine versiuni ). Dacă nu există suficient spațiu, un dulap cu un top articulat sau extensibil ( un secretaire ).

Canapea extensibilă. Modelele Roll-out și așa-numitele "Euroknickers" sunt ideale — De asemenea, acestea sunt mai confortabile pentru dormit și pentru transformare. Patul pliabil își păstrează relevanța.

Un pat-dormitor este "patul de oaspeți" perfect spațiu de pat. Și nu trebuie să alegeți între o saltea și o canapea: le puteți avea pe amândouă!

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: