Reguli universale pentru cumpărarea de mobilier pentru copii

Pentru mame și tați, totul se rezumă la stil. Iar pentru cei mici, poate, potrivirea mobilierului cu vârsta copilului. Vă învățăm cum să cumpărați mobilier elegant pentru micuții dvs. de la 0 la 18 ani: În funcție de nevoile corporale și de estetică

Siguranță. Fără colțuri ascuțite, fără sertare periculoase, fără extrageri, fără piese care cad. Atașați întotdeauna rafturile și dulapurile la perete.

În imagine: parc de joacă Baby-Parc de Geuther.

Pentru copii ( 0- 3 )

Crescând. Multe obiecte de mobilier necesare în primul an de viață devin rapid învechite. Alegerea inteligentă pentru transformatori: un leagăn care servește drept pat, o masă de schimb care se transformă în birou și un scaun înalt care crește și crește Împreună cu copilul dumneavoastră. Costul acestui tip de mobilier va fi recuperat prin anii de utilizare.

Un fund funcțional. Seturi de mobilier concepute pentru cei mici raritate. Mobilierul va trebui să fie selectat pe bucăți. Un container adaptat vârstei: astfel încât jucăriile și cărțile să nu fie prea înalte și să fie ușor de atins. Dar dulapurile pentru copii la această vârstă nu sunt cu adevărat necesare – Bebelușul nu poate încă să aleagă și să își ia propriile lucruri.

Citește mai mult  Mobilier pentru copii în creștere

Pentru cei mici, căutați mobilier de joacă din materiale moi: plastic elastic, cauciuc, pâslă, cauciuc spumă – ușor și sigur.

  • Pouf Tato Tattoo de Cerruti Baleri
  • Raftul Booky de la fabrica Slide
  • Recipientul pentru vase de spălat de la Normann Copenhagen
  • Mobilier jucăuș leo factory basik line

Pouf Tato Tattoo de Cerruti Baleri.

Pentru elevi ( 4- 7 )

Jucăușă. Un element cheie al amenajării zonă de joacă. Totul devine o jucărie: scaune, mese, dulapuri pentru copii, fotolii și canapele. Designul de mobilier pentru copii ajută la aceste aspirații: mașinile de pat, canapelele-nave transformă camera într-o lume de basm. Dar, dacă stai să te gândești, peste câțiva ani, copilul tău nu va părea că pune prea mult decor.

Designer. Mobilier modular pentru orice vârstă și dimensiune a camerei, pentru a se potrivi cerințelor copilului dvs. Unitățile de care nu aveți nevoie acum pot fi cumpărate mai târziu. Nu trebuie să schimbați întregul mediu în timp, ci doar elementele individuale. Unele game vă permit să alegeți dimensiunea patului sau a mesei, pentru a face dulapul copilului și dulapul de jucării mai mult sau mai puțin spațios. În orice caz, modulele sunt mai ieftine decât o cameră de copii făcută pe măsură.

Mobilierul modular pentru copii vă permite să construiți orice combinație, integrând compact dulapuri, rafturi, comode și chiar paturi.

Lăsând la o parte jocurile. Jucăriile sunt în continuare necesare, dar ele sunt o distragere a atenției. Puneți tot ceea ce este relevant pentru studiile și hobby-urile copilului dvs. în rafturi deschise. Jucăriile pot fi depozitate mai sus și mai departe, pe rafturi închise. Zona de joacă trebuie să fie mobilă – ușor de deschis și de închis. Utilizați pufuri și elemente de pliere.

Pouf Barilo de la Leolux.

Pentru elevii mai mici ( 7- 12 )

Birou- tronul. Biroul începe să joace un rol important în viața unui copil. Atunci când vă proiectați mediul de lucru, încercați să plasați zona de lucru lângă fereastră, pentru că acolo este mai multă lumină. Dacă școlarul dvs. este atras de creația artistică, merită să alegeți o masă cu un unghi de masă variabil sau o opțiune spațioasă largă.

Citește mai mult  Faceți cunoștință cu Woodright Furniture

Economie de spațiu. Grădinița îndeplinește din ce în ce mai multe funcții, iar spațiul devine din ce în ce mai mic. Colțurile compacte pentru copii oferă spațiu pentru un pat, o masă și dulapuri pentru copii. O soluție bună.. Construiți în sertare sub patul ridicat.

Pentru a crea un birou cu drepturi depline în camera unui copil mic, utilizați spațiul de sub patul de mansardă.

Pentru adolescenți ( 12+ )

O schimbare de design. Mobilier cu mențiunea "youngful" – aproape potrivit pentru adulți, dar mai puțin costisitor și mai bine adaptat pentru cei mai tineri. Gama de culori din interior devine mai calmă.

Patul se lărgește. E timpul să schimbi garderoba copilului cu cea a unui adult, iar patul îngust cu unul pe jumătate. Opțiune- canapea convertibilă. Comunicarea este importantă pentru copiii de această vârstă, așa că asigurați-vă că aveți o zonă de ședere confortabilă. Compartimentul de dormit extensibil funcționează, de asemenea, bine Pentru o petrecere în pijamale.

Asigurați-vă că aranjați un pat de oaspeți în camera unui adolescent. Acesta poate fi un pat de zi mic, o canapea extensibilă sau un pat extensibil.

Alegerea mobilierului pentru copii

Camera de lux pentru copii Pirates din colecția debe.DE BREUYN deluxe Banca pentru copii Princess Rose PR-55-1 din colecția Princess Rose de la Woodright Pat T.Aspettavo de Midj
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Comments: 1
  1. Roxana

    Ce sunt cele mai importante aspecte de luat în considerare atunci când cumperi mobilier pentru copii?

    Răspunde
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: