15 canapele la mod─â 2012

Culorile monocrome nu distrag aten╚Ťia de la formele inovatoare. Designul ╚Öi materialele lucreaz─â ├«mpreun─â pentru eficien╚Ť─â ergonomic─â.

Piesele de art─â de mobilier la mod─â 2012, care este reprezentat─â de mini galeria noastr─â de canapele, au un cadru din metal, lemn masiv sau sunt fabricate din materiale plastice. Tapi╚Ťeria monocrom─â este deosebit de popular─â printre op╚Ťiunile de tapi╚Ťerie nuan╚Ťe calme sau luminoase. Liniile moi pot ascunde un mecanism care regleaz─â sp─âtarul ╚Öi cotierele. Canapele la mod─â realizate din plastic sunt concuren╚Ťi demni de modelele tapi╚Ťate. De asemenea, le pute╚Ťi utiliza ├«n siguran╚Ť─â ├«n aer liber pe teras─â sau la piscin─â. Astfel de canapele nu numai c─â arat─â spectaculos, dar sunt, de asemenea, u╚Öor de utilizat. Canapeaua la mod─â din colec╚Ťia noastr─â poate decora apartamentul dvs. de ora╚Ö sau casa de ╚Ťar─â.

Cite╚Öte mai mult  Cantori prezint─â mobilier matlasat
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salut─âri, dragi entuzia╚Öti ai confortului ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirii locuin╚Ťei! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogat─â experien╚Ť─â ╚Öi o pasiune ne╚Ť─ârmurit─â pentru transformarea spa╚Ťiilor de locuit ├«n t─âr├ómuri de elegan╚Ť─â ╚Öi confort durabile. Fi╚Ťi al─âturi de mine ├«n timp ce v─â dezv─âlui tapiseria c─âl─âtoriei mele ├«n domeniul designului, ╚Ťesut─â de-a lungul anilor de creativitate, inova╚Ťie ╚Öi un angajament de nezdruncinat pentru a crea spa╚Ťii care s─â rezoneze cu c─âldur─â ╚Öi rafinament.

Comments: 1
  1. Anca

    Care este pre╚Ťul mediu al acestor canapele la mod─â din anul 2012?

    R─âspunde
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: