19 canapele pentru dormitor

Un model miniatural, elegant, va adăuga farmec și confort interiorului dormitorului dvs. Louvcettes, bănci, bănci tapițate arată foarte bine lângă perete sau fereastră, asortate cu o măsuță de toaletă sau la piciorul patului.

O canapea sau o bancă?

Canapeaua din interiorul dormitorului este sigur că va fi potrivită, dar cel mai important, alegeți modelul potrivit. De exemplu, canapele modulare de colț sau canapele extensibile este mai degrabă o opțiune pentru camera de zi. Dormitorul tău ar trebui să aibă o canapea care să fie elegantă și ușoară, să ocupe un spațiu minim și să se potrivească perfect cu patul și cu alte obiecte de mobilier.

Canapele pentru dormitor sunt saloanele, băncile, băncile moi care arată foarte bine lângă perete sau lângă fereastră, asortate cu o măsuță de toaletă sau la piciorul patului. Canapeaua pentru dormitor, precum și orice altă piesă de mobilier, trebuie să se potrivească cu interiorul în stil.

Un accent luminos în dormitorul modern va fi o canapea elegantă cu un cadru din lemn masiv, tamburato sau MDF cu tapițerie din piele. Unii ar prefera o bancă funcțională, realizată integral din lemn, cu un scaun capitonat cu perne decorative. Și cineva pentru a crea accente de design, alege o canapea cu un spate înalt, decorat cu cusături capitonate și sculptate "coroană" sau o bancă lungă Art Deco Nu numai că se potrivește în dormitor, dar poate fi amenajată și ca masă de luat masa ocazional.

Canapelele clasice arată foarte bine. Adesea sunt încadrate în lemn prețios ( fag, mahon, nuc ) au spătarul sculptat și marginea inferioară a scaunului, cu cotiere sculptate și picioare înguste de tip cabriole. Depinde de tine să decizi ce preferi: un model cu un scaun rigid, sub care se află o cutie de depozitare, sau o canapea tapițată în țesături, decorată cu sfoară, cuie de mobilier și paie de Viena, sau chiar combinate cu o măsuță de cafea.

Citește mai mult  Bar de vinuri pe roți
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: