5 întrebări pentru alegerea unui pat

Ce întrebări trebuie să vă puneți înainte de a vă căuta patul de vis?. Ce dimensiune de pat aveți nevoie?? Cum ar trebui să arate?

Patul este elementul dominant în dormitor. Forma, culoarea și finisajul său determină în mare măsură stilul camerei în ansamblu.

1.Decideți: Aveți nevoie de un pat?? Pur și simplu obțineți o saltea și un suport ortopedic? Și, astfel, economisiți bani? Răspunsul este că rolul unui pat în raport cu o saltea este similar cu cel al unei cutii de bijuterii. Acesta conferă patului dumneavoastră un aspect finisat și vă permite să îndesați frumos cearșaful. În cadrul patului ( ca un cadru de pat ) se introduce și se fixează marginea saltelei. Mai mult, unele modele vă permit să reglați înălțimea patului, pentru a seta barele de susținere a bazei mai jos/mai sus. Asta înseamnă că pentru cei cărora le place să doarmă "mai sus", pat cu suporturi reglabile pentru picioare evită achiziționarea unei saltele mai groase ( mai scumpe ) mai scumpe ) saltea. Construcție sandwich ramă+scaun+suport- mult mai stabil decât un sistem "fără pat". De exemplu, dacă cumpărați un pat imens ( cum ar fi un pat rotund ) este important să distribuiți greutatea saltelei; paturile largi fac acest lucru cu un al cincilea picior în centru.

Dacă aș fi ales un pat pentru mine, ar fi

Dacă aș fi ales un pat pentru mine.., ar fi un Hide

2. Decideți asupra dimensiunii și formei patului. Un pat rotund ocupă aproximativ jumătate din spațiul ocupat de un pat dreptunghiular. Amintiți-vă că un pat are doi parametri la fel de importanți: dimensiunea patului ( aceasta determină dimensiunea saltelei ) și lungimea-lățimea exterioară. De exemplu, un pat cu un pat de 160 x 200 cm poate fi făcut în dimensiunea de 200 x 250 cm ( o pasarelă, o căpătâială largă și așa mai departe. ). În plus, ar trebui să se prevadă aproximativ 70 cm pe părțile laterale ale acestuia pentru un traseu ușor de "ocolire". Imaginați-vă cât spațiu de manevră ar "mânca" pat rotund! Măsurați camera pentru a vedea dacă aveți suficient spațiu.

Citește mai mult  Mobilier matlasat de B & B Italia

3. Alegeți o căpătâi. Nu trebuie să se renunțe la o căpătâi de dragul designului: o căpătâiță nu vă oferă doar confort psihologic și protecție, ci și "ține" O pernă ( nu cade din pat noaptea ). Dacă vă place să dormiți pe o parte, cu mâna sub pernă sau pe pernă, evitați să aveți o căpătâiță cu multe rafturi. Altfel, te vei lovi de ele în somn. Picior de pat – Un element opțional, mai ales pentru cei care preferă să doarmă pe burtă. Cu un pat fără spătar Acest lucru facilitează "agățarea" picioare.

Ce paturi sunt la modă?? Cele care vă permit să creați o atmosferă relaxată în dormitor. Cred că cel mai important lucru pentru un pat este confortul și … Aura de senzualitate pe care o creează patul.

Ce paturi sunt în vogă?? Cele care vă permit să creați o atmosferă relaxată în dormitor. Cred că cel mai important lucru pentru un pat este confortul și o căpătâială … Aura de senzualitate pe care o creează un pat.

Ascundeți

4. Gândiți-vă dacă aveți nevoie de un baldachin? Un pat cu baldachin un atribut esențial al budoarelor regale. În dormitorul modern, un astfel de valance nu are absolut nici un scop funcțional. Erau draperii dense pentru a proteja împotriva curenților de aer și pentru a menține căldura în castelele neîncălzite. În prezent, patul cu baldachin nu mai este la modă, deoarece țesăturile adună doar praf și se adaugă la prețul unui pat cu baldachin. Iar dacă vă doriți cu adevărat unul, puteți opta pentru un marchiz mic-coroana. Sau optați pentru un pat cu baldachin, dar fără baldachin textil.

Citește mai mult  15 dulapuri și dulapuri de colț pentru dormitor

5. Decideți cu privire la construcția patului. Un pat cu podium este bun dacă intenționați să petreceți mai mult de 8 ore de somn în el. O pasarelă, la fel ca o masă, este un loc bun pentru a pune o carte, o ceașcă de cafea sau altceva. Dar trebuie să vă amintiți partea complicată a podiumului: nu puteți vedea podiumul pe întuneric, așa că.. Picioarele învinețite sunt inevitabile.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: