Cantori prezint─â mobilier matlasat

La salonul anual Salone del Mobile de la Milano, Cantori a prezentat un pat, o canapea ╚Öi un scaun tapi╚Ťate cu cus─âturi decorative.

Cele trei noi modele din colec╚Ťia de prim─âvar─â respect─â designul iconic Cantori Forme rotunjite, decor minimalist, texturi contrastante. Patul Urbino imbottito atrage privirea cu o c─âp─ât├ói spectaculoas─â. Este un panou rigid cu o c─âptu╚Öeal─â moale, acoperit cu o ╚Ťes─âtur─â alb─â ╚Öi ├«nfrumuse╚Ťat cu cus─âturi decorative rombice. De asemenea, sunt disponibile op╚Ťiuni de tapi╚Ťerie din piele natural─â ╚Öi piele ecologic─â.

Portofino- O canapea spa╚Ťioas─â, rotunjit─â, complet tapi╚Ťat─â ├«n ╚Ťes─âtur─â alb─â. Sp─âtarul canapelei, care se transform─â ├«n cotiere, prezint─â acela╚Öi model de diamante. O band─â decorativ─â de aur deschis se ├«ntinde de-a lungul corpului canapelei, accentu├ónd rotunjimea moale a formelor.

Ginevra- Un scaun laconic pe picioare din metal turnat. Scaunul este realizat din lemn curbat, compactat cu o umplutur─â moale ╚Öi, de asemenea, tapi╚Ťat cu o ╚Ťes─âtur─â alb─â ca z─âpada.


Arunca╚Ťi o privire la celelalte colec╚Ťii Cantori.

Cite╚Öte mai mult  Cum de a alege dreptul de mobilier tapi╚Ťat cu ╚Ťes─âtur─â potrivit─â
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salut─âri, dragi entuzia╚Öti ai confortului ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirii locuin╚Ťei! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogat─â experien╚Ť─â ╚Öi o pasiune ne╚Ť─ârmurit─â pentru transformarea spa╚Ťiilor de locuit ├«n t─âr├ómuri de elegan╚Ť─â ╚Öi confort durabile. Fi╚Ťi al─âturi de mine ├«n timp ce v─â dezv─âlui tapiseria c─âl─âtoriei mele ├«n domeniul designului, ╚Ťesut─â de-a lungul anilor de creativitate, inova╚Ťie ╚Öi un angajament de nezdruncinat pentru a crea spa╚Ťii care s─â rezoneze cu c─âldur─â ╚Öi rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: