Casa construit─â de Vitra

O cl─âdire neobi╚Önuit─â a fost recent finalizat─â ├«n ora╚Öul german Weil am Rhein – VitraHouse. Cl─âdirea seam─ân─â cu mai multe case cu un singur etaj suprapuse ╚Öi este un showroom pentru celebra marc─â de mobil─â Vitra. ├Än acest an, a fost deschis publicului.

Compania ├«n 2004 Vitra a lansat colec╚Ťia Home Collection. Acesta a inclus mobilier ╚Öi obiecte de mobilier pentru cas─â, at├ót de creatori contemporani, c├ót ╚Öi de clasici ai designului. Nu era suficient spa╚Ťiu ├«n Vitra Campus ( Vitra Campus ) pentru a prezenta toate produsele, a╚Öa c─â s-a decis construirea unei cl─âdiri separate, VitraHouse ( t.. «Casa Vitra" ).

Cl─âdirea VitraHouse a fost proiectat─â de arhitec╚Ťii de la Herzog& de Meuron. Lucr─ârile de construc╚Ťie au ├«nceput ├«n 2007 ╚Öi au fost finalizate ├«n 2009. ├Än acest an, sala de expozi╚Ťii a fost deschis─â pentru vizitatori.

├Äntruc├ót showroom-ul VitraHouse a fost creat pentru colec╚Ťia de mobilier pentru cas─â, acesta a fost dezvoltat pornind de la conceptul de cas─â "tradi╚Ťional─â" case .

Ideea showroom-ului a fost de a crea un loc ├«n care mobilierul s─â fie expus nu ca ├«ntr-un muzeu, ci ca ├«ntr-o cas─â, adic─â ├«ntr-o "camer─â de zi".. ├«ntr-un "mediu natural", ├«n func╚Ťie de func╚Ťia ╚Öi scopul fiec─ârui obiect.

Cl─âdirea cu cinci etaje este alc─âtuit─â din dou─âsprezece "case", Primele elemente ale designului interior au fost pozi╚Ťionate aleatoriu, precum elementele unui kit de construc╚Ťie. Complexitatea designului interior este accentuat─â de sc─ârile care par s─â se strecoare chiar ├«n interiorul cl─âdirii Pasaje prin diferitele niveluri ale cl─âdirii.

Capetele complet vitrate ale caselor amintind de vitrinele de prezentare. ├Än timpul zilei, ele ofer─â o priveli╚Öte minunat─â asupra peisajului ├«nconjur─âtor, ├«n timp ce pe timp de noapte dau impresia de "├«n─âl╚Ťare" ├«n aerul ferestrelor.

Cite╚Öte mai mult  Buc─ât─ârii Nobilia la Trio Interior

Culoarea antracit a caroseriei contribuie, de asemenea, la acest efect Pare s─â dispar─â ├«n ├«ntuneric. ├Än plus, culoarea finisajului unific─â elementele cl─âdirii ├«ntr-un ansamblu coerent ╚Öi se armonizeaz─â cu peisajul. ├Än interiorul VitraHaus, to╚Ťi pere╚Ťii sunt vopsi╚Ťi ├«n alb, pentru a nu afecta priveli╚Ötea.

VitraHaus completeaz─â designul arhitectural al campusului Vitra ╚Öi face leg─âtura ├«ntre celelalte dou─â cl─âdiri de pe domeniu.. Vitra Design Museum ╚Öi Pavilionul de conferin╚Ťe, care serve╚Öte, de asemenea, drept punct zero campus ╚Öi punct de plecare pentru tururi ghidate.

Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salut─âri, dragi entuzia╚Öti ai confortului ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirii locuin╚Ťei! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogat─â experien╚Ť─â ╚Öi o pasiune ne╚Ť─ârmurit─â pentru transformarea spa╚Ťiilor de locuit ├«n t─âr├ómuri de elegan╚Ť─â ╚Öi confort durabile. Fi╚Ťi al─âturi de mine ├«n timp ce v─â dezv─âlui tapiseria c─âl─âtoriei mele ├«n domeniul designului, ╚Ťesut─â de-a lungul anilor de creativitate, inova╚Ťie ╚Öi un angajament de nezdruncinat pentru a crea spa╚Ťii care s─â rezoneze cu c─âldur─â ╚Öi rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: