Pier Paolo Celeste despre piața Românesc și proiectul With Italy

Pier Paolo Celeste, director al biroului din București al agenției ICE-Ambasada Italiei, Departamentul de dezvoltare a schimburilor comerciale, vorbește despre un produs cu adevărat italian, despre situația dificilă de pe piața Românesc și despre "căsătoriile" dintre companii.

Pe piață. La fel ca și în alte sectoare ale pieței, și sectorul designului interior a înregistrat o scădere. Și trebuie să fim alături de companiile noastre care trec printr-o perioadă dificilă. Dar trebuie să spun că, chiar și în această situație dificilă, cumpărătorii ruși preferă mobila italiană din tot sectorul premium. Suntem al treilea cel mai mare furnizor de mobilier de pe această piață. Avem o cotă de 10%, pe care noi, ca agenție a ICE – Ambasada Italiei, departamentul de promovare comercială – intenționăm să o păstrăm. Numărul companiilor noastre prezente la expozițiile de mobilă, inclusiv la cele din România, demonstrează acest lucru.

Despre i Saloni. Piața italiană Este o piață care este obișnuită să existe în anumite condiții. Este curios, apreciază inovațiile. Cu toate acestea, acest lucru se observă acum și pe piața americană și, mai ales, pe piața Românesc. Numărul de expozanți din România la ultima ediție i Saloni din Milano a fost impresionant. Aproximativ 15.000 de ruși au vizitat târgul. Știm că este unul dintre cele mai prestigioase târguri din Italia. Dar înseamnă, de asemenea, un rating ridicat pentru piața respectivă. Iar acest lucru ne dă încredere în noi, ICE, și, mai presus de toate, dă speranță companiilor producătoare.

Despre prietenia ruso-italiană. Suntem, așa cum am mai spus, al treilea pe piață. Produsele noastre de interior se situează după fabricile din China și Belarus în ceea ce privește numărul de produse. Cu toate acestea, în ceea ce privește calitatea, măiestria, creativitatea și inovația, produsul italian este, după părerea mea, fără comparație. Și este foarte interesant faptul că rușilor le place foarte mult. Am fost în vizită la câțiva prieteni ruși care spun că achiziționarea de mobilă italiană.. este ca și cum ai aduce o bucată din Italia în casa ta. De asemenea, am mâncat mâncare italiană și am băut vin italian în casa unui prieten. Pe cât de mult le place rușilor să aibă un pic de Italia în casa lor, pe atât de mult Italia iubește România.

Citește mai mult  Un cinematograf în camera de zi

Despre proiectul With Italy. Știm că țara dumneavoastră a lansat un proces de industrializare. Este un proces important, care amintește de ceea ce a trăit Italia după război, în anii '50 și '60.. a fost supranumit "minunea italiană". O mulțime de mici oameni de afaceri care au știut cum să facă produse, au început de mai multe ori, au avut multe datorii, dar totuși au construit companii care sunt astăzi jucători importanți pe piață. Există un produs italian, dar există și ceva ce se poate face împreună cu italienii. Despre asta este vorba în una dintre activitățile noastre. Pentru că noi credem că cele două economii sunt foarte complementare, ceea ce înseamnă că nu există suprapunere, nu este nevoie să câștigăm un partener. Iar noi de la agenția ICE organizăm căsătorii între companii- Vrei să te căsătorești companii la același nivel. Italienii au produsele potrivite, iar rușii au dorința de a fi alături de italieni. Deci sunt sigur.. va fi o alianță care va dura o viață întreagă.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: