Tendință: mobilier în stil valiză

Mobilier de linie și de croazieră. Designerii creează în mod activ obiecte de interior, care seamănă fără echivoc cu valizele.

Cutie de călătorie

Istoria primelor călătorii de mobilier. În secolul al XIV-lea, mobilierul gonflabil a existat timp de secole., Înainte de a exista nu doar comoda, ci și valiza, europenii își țineau rochiile în cufere. Acestea acționează ca genți de mână atunci când călătoresc, aka a dat viață primei comode de sertare. Invenția mobilierului cu sertare a avut loc în timpul călătoriilor maritime active, a explorării Americii de Nord.

Pentru a face o comodă mare, ideală pentru călătorii, acestea au fost construite în două secțiuni, una peste alta. "Exemplele "corecte" în stil clasic – reeditări ale mobilierului primilor plantatori americani – sunt încă alcătuite din două elemente.

În imagine: Chest Set Of 2 Di-150 / 03349 de Eichholtz.

Pentru cei care "pornesc la drum"

Stilul pacheboturilor oceanice. Plătiți tribut stilului de croazieră din anii 1920 și simțiți-vă la bordul unei nave de lux: ca și cum ați naviga spre țărmuri îndepărtate, și nu doar să vă întâlniți dimineața în propriul dormitor.. pentru că este foarte posibil să aranjezi o comodă în spiritul mobilierului de pe un pachebot. Și dacă mai există spațiu liber în sertare, cumpărați o valiză frumoasă în stil retro și porniți la drum. În spatele lucrurilor noi. La sosire, acesta va deveni atât un loc de depozitare, cât și de decorare.

Citește mai mult  Dune de ciment

Dulapurile și cuferele, în spiritul pacheboturilor și al navelor de croazieră, pe lângă numeroasele sertare, pot fi dotate cu un scaun și o masă extensibilă.

Pentru cei care rămân pe uscat

Valize în interior — O tendință populară de interior. Puteți folosi genți și cufere de epocă reale în loc de măsuțe de cafea și noptiere sau puteți obține mobilier complet decorat ca o valiză de epocă. Alegeți modelul care se potrivește gusturilor dumneavoastră.

  • Globtrekker Aero Chest de Restoration Hardware.
  • Comodă Cooper 06321 cu sertare de Eichholtz.
  • FA006010124-0321 comodă de IFAB.
  • DB003091 de Dialma Brown.
  • Cufăr Ny-Nice 1933 / 05959 de Eichholtz.
  • Cufăr cu sertar Trunk 6810.0013 de Curations Limited.
  • Masă de campanie Da gama de Andrew Martin.
  • Comoda Howard Kilim de Andrew Martin.
  • Zion Comode cu sertare Rugiano.
  • Maggi Massimo DSC 1751 / baule bar.

Pentru birou și călătorii

Salonul valizelor. Un concept interesant a fost prezentat anul trecut la o expoziție din Milano: o valiză cu o suprafață de 4 mp. metru în interior. Poziționat ca un model pentru lucrătorii de birou cu rucsacul în spate sau pentru călătorii care au nevoie de propriul spațiu privat în hostel, de exemplu. Conținutul "bagajelor Barul este dezasamblat într-o cameră mobilă, în maniera camerelor de fizioterapie din epoca sovietică. Înăuntru – un pat, o masă, un taburet și un dulap. Și nu orice, ci unele de designer: candelabru Flos, textile de Creation Baumann.

Holello, de Alberto De Luca pentru Das Konzept.

Citește mai mult  Scrieri de masă

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: