Ce este mobilierul de elită pentru copii?

Mobilierul pentru camerele copiilor trebuie să fie confortabil și sigur, capabil să reziste la "atacul" jocurilor și glumelor copiilor, să se adapteze la nevoile copilului. De asemenea, un favorit al copilului.

Materiale

Cadrul. Mobilier de elită pentru copii, realizat numai din materiale naturale, ecologice, pentru sănătatea copiilor. Majoritatea modelelor sunt fabricate din lemn natural de mesteacăn sau fag, fără formaldehidă, care poate provoca alergii la copii. Aveți dreptul să cereți vânzătorului să vă arate certificatele care confirmă că lacurile și vopselele utilizate pentru fabricarea mobilierului scump pentru copii sunt inofensive.

Rame de mobilier de elită pentru copii din lemn masiv.

  • Lettino stella forme de la fabrica Cyrus Company Bambino
  • Canapeaua cu pat mic Bloomington de la Riva 1920, proiectată de Dwan Terry
  • Model DB Destyle Zimmer 01/01 de la fabrica DE BREUYN
  • Moritz leagăn de Pinolino

Lettino stella forme de Cyrus Company Bambino.

Saltea. În prezent, modelele ortopedice sunt din ce în ce mai favorizate. Saltelele cu arcuri sunt cele mai comune, dar există și un tip compozit Saltea cu arc cu umplutură. Cu cât sunt mai multe arcuri, cu atât salteaua este mai scumpă. La modelele exclusive, fiecare arc poate fi cusut manual în propria pungă.

Umplutura saltelei poate fi omogenă sau se poate asemăna cu un pufuleț cu diferite umpluturi. Este de dorit ca în "umplutură" au fost folosite numai materiale ecologice. Sub rezerva marcării "bio" sau "eco" de pe eticheta produsului indică, de obicei, siguranța acestuia nu numai pentru mediu, ci și pentru sănătatea copilului. Cele mai bune tipuri de căptușeală pentru saltele Nucă de cocos, latex și alge marine.

Saltelele moderne pentru copii oferă un sprijin adecvat pentru corpul copilului și sunt umplute cu materiale ecologice, cum ar fi latexul.

Citește mai mult  Materialele tradiționale de mobilier de baie

Finisare

Mobilierul de lux pentru copii poate fi stilizat în multe moduri diferite. Cele mai frecvente – pictate manual. Ar putea fi un soldat ambulant, personaje de basm sau un model floral. Puteți alege singur modelul dintr-un catalog sau puteți să vă furnizați propria schiță. Toate modelele sunt vopsite și acoperite cu un compus special care protejează mobilierul de zgârieturi și deteriorări. Și va fi o mobilă cu adevărat exclusivistă.. Unicat, doar pentru copilul dumneavoastră.

Mobilierul scump pentru copii este de obicei proiectat în același stil. Și dacă interiorul are un motiv de basm, acesta va fi întruchipat nu numai în modele, ci și în finisarea pieselor individuale de mobilier. De exemplu, în țesătura specială "Lloyd-loom" de pe scaunul scaunului.

Cel mai bun mobilier pentru copii este realizat ținând cont de influența culorii asupra psihicului copilului. Culorile pastelate, cum ar fi bej, crem, albastru sau lăptucă, sunt considerate a fi cele mai potrivite. Culorile nu au doar un beneficiu mental, ci și luminează camera. Iar acest lucru este foarte important pentru vederea unui copil.

Mobilierul de lux pentru copii este pictat manual Dintr-un catalog sau o schiță. Un stil de interior uniform în culori pastelate, care este bun pentru psihicul și vederea copilului.

Ideea

Toate cele bune pentru copii! Mobilierul exclusivist este realizat manual și decorat de designeri profesioniști. Vârsta copilului și stilul de viață al copilului sunt luate în considerare la proiectarea mobilierului. Designerii implică psihologi și chiar copiii înșiși în dezvoltarea de noi modele, testând pe ei adecvarea ideilor lor. Rezultatul nu sunt piesele obișnuite de mobilier, ci complexe de joacă întregi, cu o mulțime de gadgeturi distractive. Set de mobilă pentru camera unui copil, de exemplu, în care patul arată ca un apartament cu două etaje. La primul etaj.. spațiul de dormit închis de un cort, există două opțiuni pentru a coborî – o scară sau un tobogan, la parter.. O zonă de joacă cu o perdea de întuneric.

Citește mai mult  Jumper pouf

Seturile moderne de mobilier pentru dormitoare pentru copii pot include complexe de joacă complete.

Mobilierul gonflabil pentru copii nu este doar original ( atât din punct de vedere al designului, cât și al prezentării ) ci și de înaltă calitate și siguranță. Totul se potrivește perfect, fără rupturi bruște. Forme fluide, unghiuri netede, construcție solidă.. iată care sunt principalele semne ale mobilierului pentru copii de bună calitate.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Comments: 1
  1. Larisa

    Mobilierul de elită pentru copii reprezintă o categorie specială de mobilă care pune accent pe calitate, design și confort. Este conceput pentru a satisface nevoile și preferințele copiilor, oferindu-le totodată o experiență de lux. De exemplu, acest tip de mobilier poate include paturi duble sau în formă de car de pompieri, dulapuri spațioase cu desene animate preferate, birouri ergonomice sau scaune confortabile. În plus, poate fi personalizat în funcție de dorințele copiilor și poate fi fabricat din materiale premium. Ce alte caracteristici credeți că ar putea avea mobilierul de elită pentru copii?

    Răspunde
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: