Masă articulată

O nouă turnură! Un birou pentru tot biroul – transformatorul din studioul TILT.

Pentru una sau mai multe persoane, pentru întâlniri și discuții în cameră LeafDesk. Modelul este asamblat pe principiul "șarpelui", astfel încât să poată fi reconfigurat și "renovat" cu ușurință.

Mai multe blaturi de masă sunt unite între ele prin articulații cu balamale. Prin urmare, fiecare dintre ele se rotește la 270 de grade! Există trei mărimi de masă din care puteți alege, iar numărul acestora este limitat doar de dimensiunea camerei. Design- Studioul londonez TILT.

Citește mai mult  Paste patriotice
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: