Cele mai bune mărci de bucătărie din Europa: sfaturi și trucuri

Bucătăria este cartea de vizită a casei. Acest lucru reflectă gustul, statutul social și stilul de viață al proprietarilor. Iată care sunt cele mai bune cinci mărci de bucătării din care puteți alege!

Conținutul materialului

Poggenpohl

Brandul nr. 1 de bucătărie din Germania. De mai bine de un secol, Poggenpohl a fost întotdeauna în prima linie. Compania este creditată ca fiind prima bucătărie modulară, prima insulă de bucătărie și prima bucătărie din lemn masiv. Poggenpohl spune că nu face bucătării, ci creează concepte. Prima "bucătărie pentru bărbați", de exemplu, este de apreciat, Creat în colaborare cu Porsche Design. În anii 2000, compania a devenit un trendsetter în conceptul de spațiu de locuit și bucătărie. Apoteoza sa este gama +ARTESIO a designerului Hadi Teherani ( Hadi Teherani ). Unitățile de bucătărie formează o unitate cu podeaua, pereții și tavanul, adică creează un spațiu arhitectural cu o suprapunere în arc de cerc a celor două zone.

Siematic

Pentru cei cărora le place funcționalitatea și inovația. Producătorul de mobilier de bucătărie premium își lasă amprenta din 1960. Atunci SieMatic a prezentat soluția sa revoluționară Prima bucătărie modulară din lume. De asemenea, a fost pentru prima dată când o față de mobilier de bucătărie a avut încorporate detalii "invizibile" mânere. Oportunități ascunse și detalii încorporate Un punct forte al mărcii până în prezent. SieMatic este renumit pentru sistemele sale de depozitare convenabile și ingenios concepute. Lemn prețios, metal, piatră naturală și chiar porțelan Alegerea finisajelor și a dotărilor interioare face posibilă crearea bucătăriei visurilor dumneavoastră.

LEICHT

Calitate germană și design precis — Aceste caracteristici caracterizează colecțiile LEICHT de peste 80 de ani. Într-un fel, istoria mărcii Istoria industriei germane moderne de bucătărie. Materialele prietenoase cu mediul și finisajele de înaltă calitate îi maschează "miezul" de înaltă tehnologie. Bucătăriile LEICHT se detașează de tendințele trecătoare. Aici se concentrează pe un design atemporal care va fi încă relevant mulți ani după ce bucătăria. Minimalismul elegant al LEICHT a câștigat o serie de premii de design prestigioase: Red Dot Design Award, Interior Innovation Award, if Design Award etc.

Citește mai mult  Capitel din ceramică

Alno

Constructor de bucătărie. Alno are o istorie care datează din 1927. De-a lungul anilor, micul atelier de tâmplărie fondat de Albert Nothduft s-a transformat într-unul dintre cei mai mari producători de bucătării din Europa. Marca oferă o gamă largă de finisaje. Gama largă de fațade vă permite să construiți O bucătărie de lux cu aspect de lemn natural sau una mai accesibilă Cu MDF în finisaj lac sau melamină. Elementele din diferitele colecții Alno pot fi folosite ca un puzzle și echipați-l la discreția dumneavoastră.

Haecker

Bucătării pentru toți. Probabil cea mai renumită marcă germană de bucătării, atât în Germania, cât și în România. O gamă variată de modele, de la cele de la țară la cele de înaltă tehnologie, o calitate germană reală "made in Germany" și prețuri accesibile Puncte forte ale mărcii. Haecker adaptează cu succes deciziile de design și planificare ale unor mărci germane de top. Astfel, la Haecker veți găsi întotdeauna o bucătărie la modă, de înaltă calitate, la un preț rezonabil.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: