Cele mai bune mărci franceze: sfaturi și ponturi

Mărcile franceze sunt prezente pe piața Românesc de mai bine de 20 de ani cu țesături, veselă, aragazuri și toalete. Ce sunt și ce înseamnă ele pentru francezi?

Mobalpa

Orice francez cunoaște o bucătărie Mobalpa. «Mobilier din Alpi ( Mobilier des Alpes )- Una dintre cele mai populare și mai pur franceze mărci. Înființată în anii 1950, este încă o afacere de familie. Colecțiile noastre moderne din lemn masiv sunt disponibile în design rustic și contemporan. Fiecare bucătărie este o lume aparte, cu propria sa stare și atmosferă. Astăzi, Mobalpa produce, de asemenea, mobilier de baie și o varietate de sisteme de depozitare.

La lampe Gras

Lampa GRAS primește distincția "Produs național francez de excelență". Seria de lămpi pentru mașini-unelte și bancuri de lucru a fost dezvoltată în anii 1920 de către inginerul francez Bernard Gras ( Bernard Gras ). Lampa cu balamale din oțel a făcut senzație. Le Corbusier ( Le Corbusier ) Eileen Gray ( Eileen Gray ) Pierre Jeanneret ( Pierre Jeanneret ) și alții le-au folosit în proiectele lor. Astăzi, lămpile Gras și-au făcut casă în apartamentele, studiourile artiștilor, birourile celor mai inovatori arhitecți și designeri.

Pierre Frey

Țesăturile Pierre Frey sunt interesante atât pentru profesioniști, cât și pentru profani. Comandați o țesătură de la compania, de exemplu, Jacques Garcia, un maestru al interioarelor stilizate, sau oricine care abia așteaptă să retapițeze un fotoliu. Compania există din 1935. În ultimii 40 de ani, aceasta a fost condusă de Patrick Frey. Pierre Frey, care a fost, de asemenea, designerul șef și a transformat eclectismul într-un stil caracteristic. Marca se inspiră din orice, de la fabulele lui La Fontaine la vitrinele patiseriilor, de la castelele alpine la pajiștile din Provence. O varietate de modele este reprodusă nu numai pe țesături, ci și pe tapet de hârtie…

Citește mai mult  Un sistem flexibil: cum să alegeți canapele modulare pentru camera dvs. de zi

De Dietrich

Aparatele de la De Dietrich din bucătărie.. este ca un Mercedes într-un garaj. De Dietrich își poate urmări rădăcinile încă din secolul al XVIII-lea. În diferite momente ale istoriei, familia De Dietrich a turnat tunuri și ghiulele, a construit căi ferate și automobile și a produs articole din metal. În secolul 21, compania se îndreaptă în noi direcții, iar produsele inovatoare De Dietrich stabilesc noi standarde de calitate. În 2007, de exemplu, De Dietrich a fost primul care a lansat "unrestricted" Suprafața de gătit Continuum cu cea mai mare zonă de gătit.

Haviland

Pentru un francez, farfuriile de porțelan Haviland sunt ca niște seturi LFZ pentru noi prețios, de dorit, iubit. Manufactura Haviland din Limoges.. una dintre cele mai vechi fabrici de porțelan din Europa. A fost fondată în 1842 de un american venit în Lumea Veche, David Haviland ( David Haviland ) în 1842. Porțelanul Haviland este renumit pentru reliefurile sale ingenioase și diamantele sale lucios. Încă de la ultima împărăteasă Eugenie, soția lui Napoleon al III-lea, porțelanul Haviland s-a aflat pe mesele celor mari și în colecțiile colecționarilor pasionați.

Ligne Roset

Ligne Roset este întruchiparea gustului avansat al consumatorilor francezi Ligne Roset este cumpărată de fanii designului modern. Ligne Roset a fost fondată oficial în 1973. Primul său model.. Canapeaua fără ramă TOGO a designerului Michel Ducaroy ( Michel Ducaroy ) a devenit imediat un bestseller. De-a lungul celor 40 de ani de existență, TOGO a devenit un simbol al designului secolului XX. Astăzi, colecțiile Ligne Roset cuprind mobilier și accesorii realizate de designeri renumiți, printre care Didier Gomez ( Didier Gomez ) Pascal Mourgue ( Pascal Mourgue ) Philippe Nigro ( Philippe Nigro ) Christophe Piyet ( Christophe Pillet ) Tord Bountje ( Toord Boontje ) frații Burulleck ( R. & H. Bouroullec ), Inga Sempe ( Inga Sempe ) etc.

Citește mai mult  12 mese de servire din sticlă

Treca de Paris

Paturi și saltele la modă pentru o populație mondială exigentă și bogată. Motto-ul companiei – «Un vis împletit manual ( Sommeil, cosu a la main ). Iar filozofia companiei subliniază faptul că pentru a putea trăi depinde de capacitatea de a dormi ( Savoir vivre, savoir dormir ). Treca de Paris respectă principiul personalizării și propune clienților să își facă singuri paturile, adică să aleagă capul patului, baza, șina de bază, salteaua și chiar picioarele. Totul se potrivește dimensiunii și greutății dumneavoastră individuale. Saltelele sunt super ecologice, iar husele sunt finisate manual. Se folosesc mătase, bumbac, cașmir, lână de oaie și chiar fire de argint.

Jacob Delafon

Pionier al tehnologiei franceze în domeniul băilor, Jacob Delafon este în activitate de peste 120 de ani. Cea mai populară marcă sanitară din Franța. Lavoarele, toaletele, vasele de duș, căzile de baie și mobilierul de baie de la Jacob Delafon pot fi găsite în apartamente simple și hoteluri de lux. Colecțiile companiei includ propuneri pentru spații mari și mici, pentru toate gusturile și pentru toate buzunarele. O gamă specială de produse include modele pentru persoanele în vârstă și cu handicap.


Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: