Cum de a organiza un loc sub chiuvetă?

Toată lumea are o chiuvetă în bucătărie, dar nu mulți știu cum să organizeze spațiul de sub ea. Pentru a nu transforma dulapul de sub chiuvetă într-un coș de gunoi, alegeți mobilierul potrivit și umplerea internă.

Conținutul materialului
Citește mai mult  TRIO invită la expoziția reînnoită

Lățimea optimă

Standard, 60 cm. Cele mai comune unități de bucătărie includ un dulap de chiuvetă de această dimensiune. Un dulap cu lățimea de 60 cm este suficient de mare pentru a avea un bol suficient de mare pentru a se potrivi deasupra. Și dedesubt Nu numai că ascund țevile de scurgere, dar adăpostesc și o găleată pentru deșeuri, sertare pentru depozitarea legumelor sau a detergenților. Pentru a crea un spațiu util acolo unde nu pare a fi niciunul, în etapa de proiectare se pot lua în considerare câteva elemente speciale de interior.

 • Evoluția - volumul 1 bucătărie de la fabrica La Cuisine Francaise
 • Bucătăria S1 gri trufaș de la SieMatic
 • Bucătăria KANTO-KH / KANTO-AG de la Leicht
 • Bucătăria supremă a lui Ernestomeda.

  Ce să păstrați sub chiuvetă?

  Lista de bază. În primul rând, dulapul de sub chiuvetă este în mod tradițional un coș de gunoi. Sau containere de deșeuri care pot fi sortate, dacă știți unde să aruncați sticla și hârtia colectată separat. În al doilea rând, un dulap sub chiuvetă.. cel mai bun loc pentru instalarea aparatelor de bucătărie ascunse: în mod tradițional, acesta este locul unde se pun deșeurile alimentare și filtrele de apă. Dacă aveți suficient spațiu, puteți monta un încălzitor instantaneu de apă care economisește spațiu într-un colț (ng unde nu trebuie să vă uitați în fiecare zi &#41. În cele din urmă, spațiul de sub chiuvetă poate fi folosit pentru a depozita obiecte necesare, dar nu zilnice: un stoc de hrană pentru animale de companie, produse chimice de uz casnic, legume, un furtun de aspirator și chiar un fier de călcat.

  Cum să vă organizați spațiul?

  Coș extensibil în formă de U sub chiuvetă nu va irosi centimetri prețioși în partea de sus a fotoliului. De obicei, astfel de coșuri sunt montate pe chiuvetele de baie, iar pentru dulapurile de sub tejghea acest lucru este o raritate.

  În imagine: Bucătărie maro Hanak Imperial.

  Elemente de interior

  • Alunecând pe perete. Problema utilizării incomode a dulapurilor înguste și adânci este rezolvată prin coșuri de sârmă extraibile. Acum, doar trageți de mâner și coșul alunecă ușor din dulap, astfel încât nu trebuie să vă urcați pe el pentru a găsi ceea ce aveți nevoie Coșurile de plasă sunt perfecte pentru depozitarea produselor chimice de uz casnic. Adesea completate de tăvi de plastic Acest lucru permite nu numai depozitarea sticlelor mari, ci și a lucrurilor mici, cum ar fi tabletele pentru mașina de spălat vase. Coșurile cu ramă sunt disponibile cu fixare inferioară sau laterală, cu sau fără fixare frontală, în versiuni cu un singur etaj, dublu sau triplu.
  • Staționar pe perete. Acestea conțin tot felul de suporturi care vă permit să fixați furtunul și duzele aspiratorului sau să agățați fierul de călcat pe perete, de exemplu. Un obiect la îndemână organizator de capace pentru tigăi mari.
  • Pe ușă. Coșurile rulante sunt de obicei fixate pe ușa dulapului de sub chiuvetă. În funcție de design, poate fi vorba de unul sau mai multe containere, cu sau fără un capac detașabil.

  Coșul din față este fixat pe ușa din față și întregul sistem de depozitare alunecă de sub chiuvetă atunci când aceasta este deschisă. Capacele acestor containere servesc de obicei drept jgheaburi pentru obiecte mici.

  Evaluează articolul
  ( Nu există încă evaluări )
  Ivanna Kusturica

  Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

  Adauga comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: