Dedon ├«╚Öi anun╚Ť─â inova╚Ťiile pentru 2016

Noul mobilier de exterior pentru 2016 de la fabrica Dedon a convins juriul prestigiosului premiu ICONIC AWARD.

Trendsetter ├«n materie de mobilier de exterior, produc─âtorul german de mobilier de exterior Dedon a prezentat noile articole pentru 2016 care au fost premiate ├«n cadrul prestigioasei competi╚Ťii interna╚Ťionale ICONIC AWARD: "Interior innovation award 2016" / "Innovative Interior 2016". C├ó╚Ötig─âtor la categoria "C├ó╚Ötig─âtor" Canapeaua TIGMI a designerului Jean-Marie Massaud ( Jean-Marie Massaud ). O pies─â elegant─â de mobilier de exterior, canapeaua la umbr─â "casa din ad─âpost", care redefine╚Öte aspectul unui exterior.

Al doilea c├ó╚Ötig─âtor la categoria "Best of the Best" este colec╚Ťia MBRACE a designerului Sebastian Herkner ( Sebastian Herkner ). Acesta include un fotoliu de relaxare, un fotoliu cu tetier─â, un balansoar ╚Öi un sc─âunel. Colec╚Ťia MBRACE se remarc─â prin faptul c─â ├«n ea, pentru prima dat─â pentru fabrica Dedon, se folose╚Öte urm─âtoarea combina╚Ťie de materiale Scaun din rattan, baz─â din lemn de tec.

Marca Dedon este reprezentată de dealerul său oficial Outdoorstylist, situat la: Novorizhskoe Shosse, Three Okhota Business Centre, biroul 6, între orele 10:00 și 21:00.

Tel: +7( 945 )212-90-86

Site-ul oficial:

Cite╚Öte mai mult  Capitel din ceramic─â
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salut─âri, dragi entuzia╚Öti ai confortului ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirii locuin╚Ťei! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogat─â experien╚Ť─â ╚Öi o pasiune ne╚Ť─ârmurit─â pentru transformarea spa╚Ťiilor de locuit ├«n t─âr├ómuri de elegan╚Ť─â ╚Öi confort durabile. Fi╚Ťi al─âturi de mine ├«n timp ce v─â dezv─âlui tapiseria c─âl─âtoriei mele ├«n domeniul designului, ╚Ťesut─â de-a lungul anilor de creativitate, inova╚Ťie ╚Öi un angajament de nezdruncinat pentru a crea spa╚Ťii care s─â rezoneze cu c─âldur─â ╚Öi rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: