Liga Călătorilor

O lume fără frontiere se plimbă la modă cu Louis Vuitton. Pentru nomazii moderni, marca istorică de bagaje a pregătit o colecție de mobilier și accesorii pliabile.

Louis Vuitton, condusă acum de flamboaiantul guru al modei Marc Jacobs ( Marc Jacobs ) a decis să își redefinească moștenirea istorică. Valize de călătorie, cufere și geamantane transformate în mobilier și lămpi pliabile. Sunt la fel de compacte, originale și încăpătoare. Așa cum îi stă bine unui brand de lux, Louis Vuitton a invitat o constelație de designeri de top să lucreze la colecția Objets Nomades.

Patricia Urquiola ( Patricia Urquiola ) a proiectat un fotoliu din răchită. Frații Campana ( Humberto& Fernando Campana ) a inventat sistemul de depozitare suspendat în franjuri. Oki Sato ( Oki Sato ) și studioul Nendo au creat o lampă care se retrage într-un tub. Christian Liaigre ( Christian Liaigre ) autorul unei mese pliante. Alte modele de Maarten Baas ( Maarten Baas ), studioul Atelier Oi și alții. Un total de 16 piese în colecție. Objets Nomades au fost prezentate pentru prima dată la Design Miami- 2012 ( vezi și: ( vezi și: ( vezi și: Daniele Livi. «Design Miami- transformări 2012" de la 10.12.2012 ).

Citește mai mult  30 de mese de luat masa neobișnuite
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: