Pe curând!

Salonul de mobilă iSaloni WorldWide de la București s-a încheiat. Iată cele mai interesante fapte și cifre.

Cea de-a noua ediție a expoziției iSaloni WorldWide Moscow a fost un mare succes la Crocus Expo. În patru zile, între 16 și 19 octombrie, a fost vizitat de peste 40.000 de persoane. La expoziție și-au prezentat colecțiile 557 de companii din Italia și alte 63 de fabrici belgiene, franceze, germane, olandeze și spaniole.

Masterclass-urile prezentate de vedetele invitate au fost foarte apreciate de public: designerii Patricia Urquiola ( Patricia Urquiola ) Feruccio Laviani ( Feruccio Laviani ) și arhitectul Giuseppe Della Giusta ( Juseppe Della Justa ).

Tinerii designeri care au participat la concursul SaloneSatellite WorldWide așteptau cu nerăbdare ceremonia de premiere. Cei trei finaliști își vor expune lucrările în cadrul concursului SaloneSatellite din Milano, la iSaloni- 2014.

Programul din afara târgului a fost, de asemenea, foarte plăcut. Poate cel mai important eveniment a fost prezentarea proiectului Kitchen, Soul, Design: L'Italia che Vive, dedicat designului de bucătărie. Acesta a avut loc la 17 octombrie 2013 în GUM din București, în Piața Roșie.

București este penultimul oraș din cadrul turneului internațional al proiectului, care are loc în perioada premergătoare EuroCycle 2014 de la Milano. O călătorie de douăsprezece luni care a început la târgul iSaloni 2013 din Milano, în aprilie, a călătorit la Londra în iulie, s-a oprit la New York în septembrie și va continua acum după București la Shanghai în noiembrie, înainte de a se încheia la EuroCucina în aprilie anul viitor 2014.

În imagine: Bucătărie Icon de Ernestomeda.

Într-o bucătărie creată special pentru acest eveniment, a avut loc un spectacol culinar fără precedent, la care au participat Dima Loginov ( designer de interior ) Ferruccio Laviani ( arhitect și designer ) Valentino Bontempi ( bucătar ) și Natasha Stefarenko ( model, actriță și prezentatoare ).

Citește mai mult  Ediția Gold

A se vedea Bucătărie, suflet, design: Italia care trăiește" în format video, exclusiv pentru acest grup de site-uri .

Urmăriți canalul video, stați pe fază și urmăriți știrile!
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: