Proiect de modă B&B Italia și Hermès

Noutatea Salone del Mobile 2011 este o serie de mobilier de la brandul italian B&B Italia și de la producătorul francez de haine, accesorii și parfumuri Hermès.

Producătorii de mobilier își unesc adesea forțele cu casele de modă ( a se vedea. «Jubileu din couture de la 30.07.2010 și "Furniture Fashion by Borbonese și Matteograssi" de la 01.04.2011 ). Un astfel de tandem a fost văzut și la Săptămâna Designului de la Milano B&B Italia a dezvoltat o colecție comună cu Hermès.

Colaborarea dintre cele două mărci a început anul trecut, odată cu relansarea unei serii de mobilier de Jean-Michel Frank ( Jean-Michel Frank ). Designul noilor piese a fost încredințat lui Antonio Citterio ( Antonio Citterio ) și Enzo Mari ( Enzo Mari ) cu colaborarea lui Pierre-Alexis Dumas, directorul de creație al Hermès ( Pierre-Alexis Dumas ).
Colecția, care include obiecte pentru living și dormitor, va fi pusă în vânzare în această toamnă în buticurile Hermès.

Citește mai mult  15 dulapuri și dulapuri de colț pentru dormitor
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: