9 sfaturi pentru cumpărătorii de mobilier de design din Italia

Să încercăm să aflăm ce să căutăm pentru a cumpăra adevărate "icoane ale designului italian" fără a plăti prea mult și, în același timp, fără riscul de a da peste un fals chinezesc. De la cine, de unde, când să cumperi??

Ce să cumpărați: mărci celebre

1. De la creatorii de tendințe de astăzi. Aceștia au tendința de a lucra în mai multe segmente și direcții de design de mobilier, cum ar fi Bonaldo, Busnelli, Berloni, Cattelan Italia, Capellini, Calligaris, Molteni&C, Moroso, Gervasoni, Colombostile ( renumit pentru amestecul eclectic neobișnuit de forme moderne și clasice ) Zanotta, Edra, Driade, Porada.

Companiile italiene renumite de mobilier produc piese de mobilier care nu se limitează la nișa lor și au o gamă largă de funcții și stiluri.

Prin urmare, împărțirea lor în "producători de mobilier pentru camere de zi" este următoarea, «Președinți" etc.. este mai degrabă arbitrară. Deși, când oamenii spun "mobilă de bucătărie italiană", ne gândim de obicei la mărci precum Snaidero, Dada, Binova, Aster Cucine, Toncelli, Valcucine, canapele și fotolii.. B&B Italia, Zanotta, Zanotta, Arflex, Alivar, Vibieffe, CTS Salotti, Bedroom.. Mobileffe, Jesse, Piermaria, Besana, camere de zi și birouri – Cassina, Bontempi Casa. Designeri contemporani renumiți, precum Carlo Colombo, Paolo Piva, Massimo Iosa Ghini și alții, și-au făcut, de asemenea, un nume. Uneori colaborarea cu mai multe companii în același timp și în direcții diferite.

Companii italiene de top colaborează cu designeri de obiecte de renume.

Citește mai mult  Proiectarea rocilor dure

2. Clasici de prestigiu este reprezentată de companii de renume precum Angelo Cappellini, Modenese Gastone, Silvano Grifoni, Jumbo Collection, BM Style, Stella del Mobile ( oferă, de asemenea, soluții foarte interesante și moderne ) La Ebanisteria, Provasi. Dintre producătorii de mobilier tapițat, primele locuri sunt ocupate de Colombo Mobili, Asnaghi, beds- Provasi, bucătării.. Scavolini ( produce, de asemenea, modele moderne ) Castagna Cucine, care creează interpretări interesante ale clasicilor.

Mobilierul italian nu este renumit doar pentru designul său modern, ci și pentru fabricile sale clasice cu o istorie bogată.

3. Țară, rustic, provincial. În acest segment de stil, mobilierul italian nu este reprezentat de aceleași nume ilustre ca în primele două segmente. Veți găsi modele potrivite de la producători bine cunoscuți, cum ar fi Bruno Piombini și Selva. Marchi Cucine este renumit pentru bucătăriile sale cu elemente rustice.

Clasicii italieni sunt multipli; este ușor de găsit articole pentru interior în stil rustic printre propunerile fabricilor italiene.

Unde să cumpărați

4. Showroom-ul de mobilă. Cel mai simplu și mai fiabil mod de a cumpăra o mobilă de marcă reală din Italia, nu un fals mergeți la un dealer autorizat sau la un birou local pentru a cumpăra. Nu uitați că toate produsele trebuie să fie certificate, cu propria carte de identitate, certificatul de calitate ISO 9001 al producătorului ( ecologice ) și o garanție și un serviciu post-garanție. ( Citiți mai multe în "10 moduri de a economisi atunci când cumpărați mobilă" ). Vânzătorii de falsuri chinezești nu vor putea prezenta astfel de documente și servicii.

5. La un târg de mobilă. Cele mai importante evenimente din lumea modei de mobilier italian iSaloni ( Salone Internazionale Del Mobile ) și Abitare il Tempo. Alegerea este imensă, așa că este mai bine să apelați la serviciile unui consultant profesionist pentru a găsi modelul dorit și să conveniți asupra unei achiziții la standul companiei de mobilier. Acest eveniment poate dura până la câteva zile. Este, de asemenea, foarte important să se rezolve corect actele și livrarea.

Citește mai mult  25 fotolii moderne din piele

6. Direct din fabrică. Astfel, prețul mobilierului va fi de 2-3 ori mai mic decât în magazinul din țara dumneavoastră de reședință. De asemenea, nu este dificil să vă familiarizați cu calitatea tuturor componentelor, precum și să conveniți în detaliu asupra detaliilor de performanță. Minusuri- Taxe vamale și de livrare ridicate, timpi de livrare lungi pentru comenzile personalizate.

Când și cum să cumpărați mai ieftin

7. În timpul perioadei de expunere schimbătoare. Pe parcursul anului, cel mai mare vârf de vânzări pentru mărcile de mobilă este în timpul sărbătorilor de Crăciun, al doilea este ( mijlocul lunii mai ) mijlocul lunii februarie ) mijlocul lunii februarie ) mijlocul lunii mai ) mijlocul lunii februarie ) mijlocul lunii februarie &#41 la sfârșitul verii și începutul toamnei și înainte de marile târguri de mobilă, când vânzătorii se grăbesc să își reînnoiască expozițiile. Luați în considerare începutul lunii aprilie ( perioada Salone Internazionale Del Mobile din Milano ) și mijlocul lunii octombrie ( Abitare il Tempo din Verona ). Reducerile pot fi de până la 50% sau chiar mai mult.

8. În timpul târgului de mobilă. În ultimele zile ale expozițiilor de la București, cum ar fi iSaloni București ( la mijlocul lunii octombrie ) Salonul Internațional de Mobilă ( a doua jumătate a lunii noiembrie ) Euroexpofurniture ( mijlocul lunii mai ). Reduceri mari pentru articolele expuse ( până la 50% ) la vânzare. De asemenea, este disponibilă o reducere pentru comenzile de mobilier la showroom cu un avans de ( 30-50% ).

9. La vânzare. În showroom-urile de mobilă renumite se organizează în mod regulat pe tot parcursul anului, care pot fi găsite pe site-urile web ale showroom-urilor, reducerile la anumite tipuri de produse sunt de 20-50%. Oportunități deosebit de bune se prezintă în legătură cu diferite "aniversări" și aniversări. Înscrierea la buletinul nostru informativ din magazin și urmărirea site-urilor de știri care oferă informații utile în mod regulat vă ajută să nu pierdeți nimic.

Citește mai mult  15 canapele clasice cu fustă
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: