12 Măsuțe de cafea forjate

Mobilierul forjat este întotdeauna neobișnuit. Vă puteți alinia interiorul în jurul acestuia, inspirat de liniile fluide ale stilului Art Nouveau. Și, în același timp, nu ar trebui să fie prea mult. O masă este suficientă.

Mese de cafea forjate Adevărate opere de artă. Puteți găsi la vânzare mese realizate în întregime din metal. Cu toate acestea, cel mai adesea o astfel de masă de cafea are o bază forjată și un blat de masă din material "contrastant" Puteți alege dintr-o gamă largă de materiale: lemn, sticlă, piatră.

Mesele forjate sunt ideale pentru interioarele în stil Art Nouveau: contururile curgătoare ale picioarelor lor grațioase amintesc de liniile rotunjite ale motivelor vegetale care disting de fapt această tendință. Cu toate acestea, o masă de cafea cu o bază din fier forjat va arăta bine în aproape orice mediu. Puteți să vă jucați pe contrast și să plasați o astfel de masă într-o cameră de zi modernă. Sau adăugați un pic de ornament la dormitorul dvs. provensal.

Mesele de cafea din fier forjat, ca și alte mese de cafea, pot fi folosite nu numai pentru scopul lor direct, ci și ca noptiere, suporturi de flori și telefon. Imaginați-vă un telefon de epocă montat pe o masă ca aceasta.. Nu este un obiect de artă??

Citește mai mult  Noutate Instant Offecct
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: