25 de măsuțe de toaletă pentru dormitor

Mese cu oglinzi încorporate și spațiu de depozitare pentru obiecte mici, pentru a vă ajuta să vă faceți ordine în confortul dormitorului dvs.

Corpurile noastre de baie pentru dormitor nu sunt esențiale, dar vă fac viața mult mai ușoară. De exemplu, modelele cu sertare sau rafturi cu uși standard pot fi un sistem de depozitare suplimentar pentru dormitorul tău. Astfel, veți avea mereu la îndemână bijuterii, machiaj, produse de îngrijire corporală, produse pentru păr și alte lucruri utile. În cazul în care nu sunt multe dintre aceste obiecte, ele pot fi depozitate direct pe blatul de lucru.

Pentru cei care preferă să "facă mizerie", Iar dacă nu vă puteți da jos din pat, poate că v-ar plăcea o măsuță de toaletă pentru dormitor cu oglindă încorporată… Unele modele au astfel de oglinzi care se pot retrage într-un blat de masă. Vă oferă mai multe opțiuni pentru masa de toaletă. Uneori, dulapurile de toaletă sunt încorporate în dulap.

Pentru dormitoarele mai mici, corpurile de baie cu blat cu oglindă ( acestea îmbunătățesc vizual spațiul ) modelele ascunse sau cele de tip consolă care pot fi completate cu o oglindă de perete pot fi soluția perfectă. În ceea ce privește stilul mesei de toaletă pentru dormitor, ar trebui să se potrivească cu stilul general al camerei și să nu "tragă pătura" pe cont propriu.

Citește mai mult  25 de modele de otoman pentru hol
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: