13 fotoliu sacos

Scaunele cu sac sunt din ce în ce mai des întâlnite în magazinele de mobilă, în spațiile moderne de birouri și în birouri? Ce tip neobișnuit de mobilier tapițat? Ce o face specială??

Fără cadru

Scaunul Sack aparține categoriei de mobilier fără ramă. După cum sugerează și numele său, este o geantă textilă. Acest "sac" este de obicei umplut cu spumă de polistiren granulată. Când vă scufundați în scaun, mărgelele se distribuie sub greutatea corpului dumneavoastră, iar sacul fără formă ia forma unui scaun confortabil. Spătarul se curbează, oferind suport pentru coloana vertebrală, marginile scaunului se formează în cotiere.

Un fotoliu cu sac este foarte ușor.. Trei până la opt kilograme. Deci este ușor de mutat dintr-un loc în altul, dintr-o cameră în alta. Arată destul de neobișnuit și este potrivit doar pentru interioarele moderne. Dar dacă ați cumpărat un sac pentru scaun, puteți aprecia capacitățile sale de performanță.

Folosiți scaunul în scopul pentru care a fost conceput sau ca suport pentru picioare. Așezați-l sub cap atunci când doriți să vă uitați la televizor în timp ce vă întindeți pe podea. Unele modele pot fi folosite ca puf și transformator Ca un pat de zi ( dacă este așezat "plat" ) ca un fotoliu jos ( în poziție pe o margine lungă ) sau ca un fotoliu de tron înalt ( în poziție pe o margine scurtă ). Un fotoliu fără balansoar ar fi preferat de copii.. Acesta poate fi utilizat pe scară largă pentru jocuri, dar și pentru părinții acestora o formă de "pară" moale Fără unghiuri ascuțite și în siguranță.

Citește mai mult  Fotolii pentru diferite medii

Un fotoliu fără ramă nu trebuie să arate ca un sac. Puteți găsi ceva în formă de floare, perne rotunde sau pătrate. Există, de asemenea, modele cu spătar care arată mai mult ca fotoliile tradiționale. Alegeți dintre monocrom, multicolor, denim și piele sau o husă de scaun de designer pentru a se potrivi interiorului dvs. Cel mai important este să știți că, dacă capacul se plictisește, poate fi înlocuit cu ușurință cu unul nou.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: