15 canapele din Italia

Canapea confortabil─â ╚Öi frumoas─â este un atribut esen╚Ťial al oric─ârei camere de zi. Iat─â o selec╚Ťie de fotografii care ilustreaz─â varietatea de canapele italiene de pe pia╚Ťa noastr─â.

Confortabil și elegant

Mobilierul italian este, pe bun─â dreptate, un trendsetter pe pia╚Ťa mondial─â a mobilei. Canapele din Italia sunt la mare c─âutare printre cump─âr─âtorii ru╚Öi sofistica╚Ťi. Acest lucru se datoreaz─â faptului c─â canapelele italiene, ca orice mobilier italian, se disting printr-un nivel ridicat de confort, func╚Ťionalitate bine g├óndit─â, calitate excelent─â.

Prin design, mobila tapi╚Ťat─â italian─â este de neegalat: canapelele din Italia vor decora interiorul oric─ârui stil.. De la baroc la ├«nalt─â tehnologie.

Produc─âtorii italieni de mobilier tapi╚Ťat folosesc numai materiale de calitate.

De asemenea, trebuie remarcat ergonomia ╚Öi fiabilitatea func╚Ťional─â ridicat─â a canapelelor italiene.

Acestea sunt reprezentate pe pia╚Ťa noastr─â ├«n cea mai larg─â gam─â stilistic─â ╚Öi de pre╚Ťuri.

Cite╚Öte mai mult  Prezentarea colec╚Ťiei lui Karim Rashid pentru BoConcept
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salut─âri, dragi entuzia╚Öti ai confortului ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirii locuin╚Ťei! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogat─â experien╚Ť─â ╚Öi o pasiune ne╚Ť─ârmurit─â pentru transformarea spa╚Ťiilor de locuit ├«n t─âr├ómuri de elegan╚Ť─â ╚Öi confort durabile. Fi╚Ťi al─âturi de mine ├«n timp ce v─â dezv─âlui tapiseria c─âl─âtoriei mele ├«n domeniul designului, ╚Ťesut─â de-a lungul anilor de creativitate, inova╚Ťie ╚Öi un angajament de nezdruncinat pentru a crea spa╚Ťii care s─â rezoneze cu c─âldur─â ╚Öi rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: