Masaj la domiciliu

Desigur, nimic nu poate înlocui mâinile unui maseur cu experiență. Cu toate acestea, dacă nu există posibilitatea de a chema un maseur la domiciliu, puteți cumpăra un scaun de masaj și puteți face masajul cu mașina în fiecare zi.

Modele profesionale

"Scaunele de centură". Un fotoliu de masaj, care pare mai degrabă desprins dintr-un film fantastic despre civilizații extraterestre, vă poate face un adevărat masaj la fața locului. Aceste minuni tehnice sunt produse de producători de electronice precum Panasonic sau Sayko. În general, acestea sunt modele de "circumferință" ( crestături speciale pentru brațe și picioare ). În scaun se creează o presiune de aer, care presează corpul ferm împotriva acestuia. Acesta este momentul în care rotițele complet silențioase și discurile vibrante încep să lucreze, mai întâi mângâindu-vă spatele și apoi frecând, trăgând, apăsând și conicizând ușor. «inteligent mecanismul îți va strânge și desface membrele în anumite momente și va face mișcări circulare în tot corpul tău. Scaunele de masaj profesionale au până la câteva zeci de programe, care sunt o combinație de moduri de intensitate variabilă.

Scaunele de masaj profesionale au un control cu ecran tactil cu LCD. În mod similar cu antrenamentul sportiv, sarcina poate fi crescută treptat și concentrată pe anumite zone.

Modele cu funcție de masaj

Scaune de masaj pentru uz casnic. Scaunele de masaj pentru casă sunt mai mult ca niște șezlonguri. Acestea permit schimbarea adâncimii scaunului și, prin urmare, se numesc reclinabile ( Engleză. să se încline.. «înclinare" ). mecanismul de vibrație acționează asupra tuturor zonelor "problematice" zone ( gât, spate, tibii, gambele ) îmbunătățirea circulației sângelui, eliminarea limfei stagnante, tonifierea pereților vasculari. După această procedură evident revigorantă, o persoană adoarme adesea datorită efectului relaxant al acestui tip de masaj. Acesta este motivul pentru care vibromasajul era oferit în principal de producătorii de paturi de masaj.

Citește mai mult  12 piese de mobilier din lemn pentru case de țară

Având în vedere stilul nostru de viață sedentar, un scaun cu vibrații cu masaj Este o invenție ingenioasă, care nu este potrivită doar pentru pacienții imobilizați la pat, ci și pentru persoanele sănătoase.

Mijloace de masaj

Scaun de masaj pentru scaun. În loc de un scaun complet cu mecanism de masaj, pe care nu toată lumea și-l poate permite, puteți obține un covoraș de masaj. Este compact, după folosire, poate fi pliat cu ușurință și depozitat în dulap și funcționează la fel de bine ca un scaun de masaj. O multitudine de role vibrante care se deplasează de-a lungul spatelui și a zonei gulerului, frământând bine, ca și cum ar fi cu degetele. Diferite programe ( mângâiere, împingere ) însoțesc vibrațiile, în timp ce lumina cu infraroșu vă încălzește corpul și ameliorează tensiunea musculară și oboseala după o zi de muncă.

Ați putea folosi un covoraș de masaj, o pernă de masaj sau un aparat de masaj pentru gât ca alternativă la un fotoliu complet cu mecanism de masaj.Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: