17 tipuri diferite de dulapuri

Păstrarea lucrurilor în ordine este o problemă majoră pentru omul modern. Haine, cărți, pantofi, echipament sportiv – nu le puteți înghesui într-un dulap. Cel mai bun spațiu de depozitare este în vestiar.

Depozitare neîngrădită

Un dulap standard nu poate conține toate lucrurile pe care o persoană modernă le deține. Aveți nevoie de un alt tip de spațiu de depozitare.. Iar dulapurile sunt mai spațioase și mai ergonomice. Acestea sunt caracteristicile dulapurilor prezentate în fotografiile pe care le-am selectat.

Uneori, vestiarul face parte din cameră, eliberând restul spațiului, Dar, de asemenea, poate fi prezentă într-o casă mare ca o cameră separată, și într-un apartament mic.. Ca un dulap mărit, care ocupă spațiu inutil. În interior, dulapurile au rafturi, compartimente și sertare, precum și rafturi pentru hainele de exterior. Și este clar că, cu acest tip de organizare interioară, poți depozita aproape orice în garderoba ta. Unele modele avansate includ chiar și un ecran cu plasmă. Apoi, vestiarul devine o zonă de sine stătătoare, în care nu numai că puteți încerca o ținută, ci și să vă uitați la televizor. Spațiul interior al unui dressing mare este separat de camera principală prin uși cu balamale, glisante, pivotante.

Pictat în selecția noastră- Dulapuri de diferite dimensiuni: unele arată ca niște dulapuri, altele ca un dulap de tip walk-in Sunt sistemele de stocare la scară largă.

Citește mai mult  Ascona face mobilă
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: