Ce mese pot fi în studio?

Ce mese sau piese de mobilier alternative pot ajuta la organizarea unui studio bine mobilat și ce, în afară de stil, determină dimensiunea și forma lor?

1. Un birou pentru un studio mic. Fie că aveți o masă tradițională de luat masa sau o masă de bar, veți găsi o masă versatilă pentru apartamentul dvs. tânăr sau burlac. Primul poate fi pliabil, chiar și pliabil, și nu ocupă deloc spațiu. Aceasta din urmă este foarte restrictivă din punct de vedere al spațiului ( lățimea sa de 40 cm și lungimea de 1 m sunt suficiente ) extinde blatul de lucru și joacă adesea un rol de zonare, separând bucătăria de camera de zi. De asemenea, servește ca suprafață de lucru și este potrivit pentru sesiuni mai scurte.

În fotografie: Calligaris masă raft rabatabilă Spacebox CS/4061.

2. Birou. O masă de lucru tradițională, independentă, este rareori disponibilă în studiourile mari: dacă spațiul este mare, este mai ușor să se înființeze un birou separat. Excepția este o zonă de pe o loggie sau un balcon atașat. Altfel, este pliabil ( retractabil ) asemănător cu un secretaire; în zona bibliotecii.

3. BirouUn transformator reglabil pe înălțime: două în unul. O opțiune multifuncțională pentru burlacul energic care locuiește într-o garsonieră mică: masa de luat masa poate fi transformată în masă de cafea prin rotirea unei manete speciale, rotilele permit deplasarea mesei prin cameră și este prevăzut un opritor a ține într-un loc. Acest model are, de obicei, un blat rabatabil pentru a primi oaspeți.

Citește mai mult  Stockholm invită la expoziție

Unele mese sunt coborâte aproape până la podea și, dacă este necesar, pot fi înclinate pentru a deveni o masă de luat masa completă.

4. Masă de pervaz: Trei în unul. O amprentă mai largă decât cea normală ( uneori special coborâtă )- O alternativă bună la o masă convențională pentru un studio foarte mic sau o completare la îndemână a acestuia. Potrivit atât pentru mesele de burlac, cât și pentru sesiunile de studiu. Blatul de lucru se transformă uneori într-un raft de-a lungul peretelui, prelungind astfel suprafața utilă.

5. O masă insulară pentru studiouri spațioase: cinci în una. Mobilierul pentru studiourile în stil loft este poziționat astfel încât fiecare zonă să pună în evidență cea mai mare parte a celorlalte. Masa-insula se încadrează perfect în această ideologie, completând de obicei o masă convențională, dar poate fi și singura masă. Adesea combină mai multe funcții: gătit, zonă de mic dejun, masă bufet ( se creează o treaptă de jos sub o parte a mesei ) și un sistem de depozitare ( se pune un dulap de porțelan sub blatul de lucru ).

O insulă de bucătărie este o alternativă destul de comună la masa de luat masa într-o bucătărie spațioasă.

6. dulap extensibil. Utile ca unitate de depozitare, de obicei sub blatul de lucru într-un studio în stil funcțional. O bună completare a mesei de sufragerie și a mesei de cafea pentru a găzdui un număr mare de oaspeți.

În fotografie: mese de cafea Porada Lescano.

7. O măsuță de cafea sau o măsuță de cafea. Adăugare aproape obligatorie pentru zona de living în garsonierele care au deja o masă de luat masa. Gama de dimensiuni este largă, deoarece multe depind de materiale: blatul de sticlă.. aproape invizibil și de dimensiuni mari (mai mult de 1 m în lungime și lățime ). O alternativă bună Mai multe mese mici, inclusiv una de tip "matrioșka" unul în interiorul celuilalt: pot fi așezate lângă fiecare oaspete sau pot fi folosite ca un piedestal decorativ.

Citește mai mult  Mobilier de conectare

8. Consolă de perete. De obicei, servește ca suport pentru accesorii decorative sau obiecte mici în zona holului inclus în studio. Uneori, de asemenea, folosit ca un separator de spațiu în spatele spătarului canapelei. Completând masa de luat masa și masa de cafea duo, ocazional ca masă de bufet.

9. O masă consolă independentă. Cu un mic blat rotund de masă rotundă pe un scăunel sau ca noptieră, de obicei plasat în zona de relaxare suplimentară între două fotolii sau lângă un pat de zi. Sarcina unui astfel de tabel Un suport pentru câteva cești de cafea, o carte, un articol de artizanat sau o vază decorativă.

Consola care se transformă în masă pentru o companie mare: fantastic?! – Nu, o noutate în materie de mobilier!

  • Consolă de petrecere de Cattelan italia.
  • Consolă de petrecere de Cattelan italia.
  • Consolă de petrecere de Cattelan italia.
  • Consolă de petrecere de Cattelan italia.
  • Cattelan italia fabrica Consola Party.

În imagine: măsuța de cafea Kartell Battista.

10. Masă de luat masa mobilă. Versiunea pliabilă este convenabilă chiar și în cele mai mici încăperi cu o singură masă și necesită la fel de mult spațiu de depozitare ca un scaun pliabil. În versiunea fixă obișnuită, devine un obiect de lux: rareori există un loc confortabil pentru el într-un spațiu atent planificat.

11. Suportul atașat la cotieră. Un companion la îndemână pentru cei care sunt obișnuiți să aibă totul "la îndemână". Această masă poate fi extensibilă, suspendată, articulată. Înlocuiește sau completează o măsuță de cafea.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: