Gerald Stenzenberger despre moda în bucătărie și atenția la detalii

Ce este în trend în bucătăriile de astăzi? Ce modele le plac rușilor și care europenilor?? Spune Gerald Stenzenberger, director de export la compania germană Allmilmö.

Compania germană produce mobilier de bucătărie premium. Toate modelele sunt dezvoltate de biroul de design intern, iar majoritatea pieselor și componentelor sunt fabricate în propriile facilități ale companiei. Allmilmö se concentrează pe materiale de calitate și pe cele mai noi tehnologii: mecanismele de deschidere cu împingere pentru uși, de exemplu.

Despre tendințe. Piața bucătăriilor de astăzi dorește un design modern și finisaje de înaltă calitate laminat, lemn natural, lac, sticlă, oțel inoxidabil. Suprafețele trebuie să fie atractive și detaliile trebuie să fie grijuliu și sofisticat. La urma urmei, trăim în secolul XXI. Dar bucătăria clasică are și ea cumpărătorul său.

Despre culori și forme. Designul alb și bloc în spațiul de bucătărie sunt în vogă Dulapurile și sertarele se aliniază într-o singură linie pe verticală și orizontală.

Evoluții. În sectorul mobilierului de bucătărie se creează în mod constant noi tehnologii și materiale. Bucătăriile sunt renovate, păstrându-și trăsăturile caracteristice. De exemplu, modelele din colecția Modern ART cu fronturi fără mânere Un adevărat succes cu Allmilmö de 25 de ani. Chiar și atunci, designul bucătăriei era deja izbitor prin jocul său îndrăzneț de culori și forme. Dar până în ziua de azi, gama Modern ART este încă disponibilă cu muchii smălțuite și uși netede de dulap și de dulap pentru că acesta este semnul distinctiv al unei colecții.

Diferența de gust. Preferințele rușilor sunt ușor diferite de cele ale europenilor. Clienții din România adoră fronturile furniruite cu un furnir atipic de exemplu, lemn de măslin sau de lămâie. Și doar parțial acoperit cu lac de înaltă luciu. Și în Europa Centrală, aceștia optează pentru mobilier de bucătărie lăcuit cu luciu înalt și acordă o atenție deosebită finisajului de înaltă calitate.

Citește mai mult  Otto Stelle invită designerii

Despre versatilitate. Vârsta clientului are vreo influență asupra alegerii bucătăriei?? Experiența noastră arată că este pur și simplu o chestiune de preferințe personale. Astfel, aceeași configurație a bucătăriei ar putea fi atractivă pentru un client de 30 sau 50 de ani. Și va fi la fel de potrivit pentru ei.

Cu privire la noile materiale. Allmilmö Materialele laminate ( laminate cu hârtie de plastic ) pierd din punct de vedere al frumuseții și durabilității. Astfel, puteți alege între o bucătărie clasică sau chiar una ultramodernă. Toate elementele sunt fabricate în propriile noastre facilități, cu excepția sticlei și a metalului. Am început recent să experimentăm cu un nou material beton pulverizat pe fațada bucătăriei.

Alegerea opțiunilor. O bucătărie PIA proiectată de designer PIA
Mobilier de bucătărie într-un stil modern. Sertarele interioare și dulapurile extractabile vopsite în alb/negru/aer sau placate cu furnir de nuc. Blat de lucru interior din stejar natural/negru/negru metalic. Toate dulapurile sunt echipate cu iluminare încastrată. Finisaj exterior: Lac mat/lucios din colecția producătorului. Artă modernă Contura
Gama de bucătării include două colecții fără mânere: CONTURA- Versiunea actualizată a fost prezentată cu ocazia celei de-a 40-a aniversări a fondării companiei. Fronturi orizontale texturate, cu nervuri, în finisaj lac lucios / lustruit manual. Ușă și sertare AIRMATIC cu închizător de uși AIRMATIC. Arta de a trăi ( AOL )
Parte a programului Design Art, modelul se potrivește perfect într-o zonă combinată de bucătărie și living. Ustensilele și aparatele de bucătărie ascunse pot fi ascunse prin uși glisante de-a lungul unităților de gătit. Blatul de lucru, blatul de bar și ușile sunt placate cu furnir de lemn tineo.

Citește mai mult  Vladimir Kutepov pe mobilier pentru o atmosferă de vacanță la cabană

Artă modernă Smart
Toate suprafețele din această bucătărie.. Blaturi de lucru, uși, fronturi de sertare, pereți de dulapuri în finisaj melaminat. O suprafață albă ca zăpada este conturată cu linii negre fine și contrastante ale ramei. Seria include rafturi înguste, deschise, cu iluminare. Modelul se potrivește perfect cu programul a-Box.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: