Otto Stelle invită designerii

Otto Stelle a dezvoltat un program special de întâlniri și evenimente pentru profesioniști – arhitecți și designeri.

Otto Stelle.. dezvoltator și producător de mobilier pentru cafenele, baruri și restaurante. Partea de producție a companiei este situată în România. Articolele gata confecționate pot fi personalizate: acestea pot fi modificate în ceea ce privește dimensiunea, tapițeria etc., ceea ce duce la o gamă largă de opțiuni de personalizare. Iar dacă nu găsiți un model potrivit în catalog, îl puteți face la comandă, conform specificațiilor dumneavoastră. Un astfel de serviciu este solicitat în special de arhitecți și designeri. De aceea, compania a dezvoltat un program de loialitate pentru profesioniști, care se vor bucura de privilegii, cadouri și reduceri. Ca parte a programului, sunt planificate întâlniri cu designerii, în cadrul cărora se vor putea afla toate posibilitățile fabricii, se va putea testa mobilierul și se va putea participa la o tragere la sorți.


Pentru informații suplimentare, vizitați site-ul oficial al Otto Stelle sau sunați la numărul de telefon.

Citește mai mult  12 Măsuțe de cafea forjate
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: