Cum de a face un hol confortabil: să comparăm 2 soluții

Ce mobilier de hol este cel mai bine de cumpărat pentru a putea fi folosit confortabil?? Prietenii te sfătuiesc să comanzi un dulap, iar tu.. Căutați module compacte cu un cuier și un sertar. Să comparăm ambele opțiuni, să vorbim despre avantajele și dezavantajele fiecărei strategii.

Cu cât adăugați mai multe module la gama dvs., cu atât este mai probabil ca mobilierul de hol să fie raționalizat și bine gândit.

Antecamera ta pe măsură

Realizarea din module. În cele mai multe cazuri, mobilierul pentru hol nu este vândut ca un set complet, ci pe bucăți. Alegeți rafturile, dulapurile și sertarele necesare și formați un set. Într-un showroom sau magazin puteți utiliza serviciile unui designer-consultant. Cu ajutorul unui software special de planificare, acesta vă va ajuta să găsiți cea mai bună modalitate de a vă mobila holul de intrare. Cu toate acestea, este de asemenea distractiv să o faci singur. Principalul lucru: Măsurați în avans.

Pro:

 • Ieftin. Alte lucruri fiind egale ( material, dimensiune, țara de producție etc. ) mobilierul modular este mai ieftin decât un dulap personal pe hol. Nu este nicio surpriză: dulapurile și umerașele din fabrică sunt livrate în loturi mari, dar designul personalizat este o piesă unică.
 • Cu o garanție. Mobilierul modular pentru holuri este fabricat într-o fabrică, cu ajutorul unor echipamente speciale. Fabricile își prețuiesc bunul nume și garantează calitatea produselor lor.
 • Într-o gamă largă de alegere. Dacă vă decideți să cumpărați mobilier modular, gama de propuneri va fi maximă: în vânzare există holuri rusești, italiene, precum și produse din alte țări ale UE.
 • Rapid. Mobilierul Românesc finisat este disponibil din stoc aproape imediat. Sau, dacă ați comandat un dulap rar, acesta poate fi livrat în doar câteva zile. În comparație, timpul de execuție pentru o garderobă este întotdeauna mai lung în medie de la o săptămână la o lună, în funcție de complexitatea proiectului.
Citește mai mult  Opera înaripată Mobilier contemporan

În cazul în care holul dvs. este suficient de spațios și sarcina de a folosi literalmente fiecare centimetru disponibil nu merită, puteți cumpăra mobilier de cabinet gata făcut și îl puteți distribui la discreția dvs.

Contra:

 • Standard. Aceleași module, ca și în propriul hol, le puteți vedea și în apartamentul prietenilor sau vecinilor.
 • Nu este chiar de mărimea potrivită. Mobilierul modular nu se va potrivi cu geometria holului dvs., cel puțin în unele privințe, indiferent cât de mult ați încerca. Vei avea spațiu pe tavan deasupra dulapurilor și un mic colț va fi gol.

Holuri personalizate

Alegeți fiecare detaliu. Astăzi, în orice oraș există companii care se ocupă cu fabricarea de mobilier la comandă. Puteți lua legătura cu unul dintre ei- De preferință, unul încercat și testat și chemați un supraveghetor de măsurare să vină să vă vadă la domiciliu. Inginerul dumneavoastră profesionist pentru holul de intrare va lua măsurile, iar apoi puteți alege spațiul și mobilierul de care aveți nevoie. ( Cu ajutorul unui specialist, bineînțeles. ) Cel mai adesea, nu comandați piese individuale de mobilier, dar un singur dulap în hol. Acesta poate fi fie un dulap, fie parțial sau complet încorporat.

Pro:

 • Individual. Garderoba ta va fi unică. Puteți alege atât designul, cât și mobilierul. Va fi cel mai convenabil de utilizat, pentru că veți planifica totul singur.
 • Precizie la măsurare. Utilizarea 100% a spațiului disponibil: fără spații goale, fără goluri. Un dulap cu uși glisante va ocupa exact cât de mult spațiu și se va potrivi în orice cameră, chiar dacă aceasta are cea mai ciudată formă.
 • Compact. În ultimii ani, a devenit la modă să comandați un dulap încorporat în hol. Versiunea încorporată este deosebit de bună: dulapul este încorporat în pereții, podeaua și tavanul camerei. Aceste dulapuri nu "mănâncă" spațiul. Designul constă în uși glisante sau pliabile și materialul de umplere — rafturi, umerașe, bare, sertare, coșuri, etc.
Citește mai mult  Fronturi de dulap: Design și materiale

Un hol realizat după schița autorului este cea mai scumpă opțiune, dar și cea mai impresionantă. Planificat în mod competent, astfel de mobilier devine parte din arhitectura internă a camerei.

Contra:

 • Scump. Mobilierul la comandă este, în general, mai scump decât mobilierul standard.
 • Numai producția internă. holuri italiene pentru a comanda pentru România, de obicei, nu fac. ( Sau va fi nejustificat de scump ). Atunci când comandați un dulap, majoritatea materialelor și componentelor vor fi de proveniență națională, rareori Poloneză sau germană. Dacă doriți să cumpărați mobilier european la un preț rezonabil, este mai bine să alegeți printre elementele unui program modular al unei fabrici străine.

Alte modele de holuri

Holul de intrare dintr-un proiect realizat de un designer Interiorul unui hol dintr-un proiect realizat de un designer Holul de intrare dintr-un proiect al firmei de arhitectură NO-group
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: