Rustam Sadreyev pe mobilierul de grădină dreapta

Când să cumpărați mobilier de exterior? Ce trebuie să căutați mai întâi de toate? Cum să pregătiți mobilierul de exterior pentru sezon? Poate fi utilizat în interior? Rustam Sadreyev, proprietar al Outdoor Stylist, ne spune.

Îngrijirea și întreținerea mobilierului nostru. După cum știți, mobilierul de exterior poate fi fabricat din diferite materiale, astfel încât îngrijirea acestuia diferă. Înainte de a utiliza mobilierul din lemn de tec, este absolut necesar să îl păstrați cu produse speciale și impregnări, care îl vor reîmprospăta culoare înainte de sezon. dar "răchita" Trebuie doar să ștergeți cu un burete și apă, să scoateți pernele din sertar și mobila dvs. este gata de utilizare.

Când să cumpărați o piesă de mobilier de exterior. Totul depinde de așteptările și nevoile dumneavoastră. Dacă vrea să aibă o alegere între o sută de seturi de mobilier de exterior de la diferite fabrici, atunci vă recomand să aplicați pentru mobilierul de exterior în timpul iernii. Aveți suficient timp pentru a alege din toată varietatea și pentru a o obține la timp pentru sezon. Dacă veniți în companie în sezonul de vârf, aprilie-mai-iunie-iulie, atunci fiți pregătiți să alegeți dintre. Desigur, în cazul nostru nu este atât de important: ne pregătim temeinic pentru fiecare sezon, cunoaștem bine gusturile clienților noștri de-a lungul anilor și cumpărăm suficient de multe modele populare și noutăți de la principalii noștri parteneri.

Cu privire la strategia de alegere. Primul sfat poate suna ca o reclamă, dar este unul bun. Trebuie să vă adresați unei companii în care puteți avea încredere. Examinați site-urile companiilor, citiți recenziile de pe rețelele de socializare precum Instagram, uitați-vă la proiecte ( acestea sunt un must have pentru companie ) acordați atenție statutului său- Primul sfat, desigur, sună ca o reclamă, dar este unul foarte bun. Apropo, puteți contacta fabrica pentru a afla cine are cea mai bună mobilă din zona dumneavoastră. Este mai ușor să alegeți o companie de încredere Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la autenticitatea produsului, termenele de livrare, serviciul de garanție etc.. Al doilea sfat vizează mai ales alegerea mobilierului de exterior. Dacă intenționați să puneți mobilierul pe veranda, terasa sau grădina dvs. în aer liber.. alegeți țesături ușor de curățat, materiale care nu se decolorează la soare și care nu cedează la variațiile de temperatură. Acordați prioritate aspectului practic, atunci veți fi mulțumit de achiziția dumneavoastră.

Citește mai mult  Cumpărarea unui scaun de frizerie: sfaturi și trucuri

Despre mobilier de exterior în interior. Am vorbit despre folosirea mobilierului de exterior în interior anul trecut când am vorbit despre tendințe. Este foarte relevant astăzi. Multe fabrici au introdus în colecțiile lor țesături în loc de răchită, care a estompat granițele dintre mobilierul de exterior și cel de interior. Noua colecție Dedon (trendsetter în materie de mobilier de exterior )prezentată la expoziția din acest an de la Milano confirmă că această tendință s-a impus. Aceeași "răchită" De asemenea, poate fi utilizat și acasă. În afară de materiale mai durabile, mobilierul de exterior nu este diferit de mobilierul de casă. În ceea ce privește designul, sunt create colecții care reflectă tendințele în materie de amenajări interioare. Și diferența fundamentală este că există piese de mobilier care sunt considerate a priori și arată ca fiind în aer liber- leagăne de grădină, bănci, șezlonguri pentru zona piscinei, foișoare, umbrele de exterior etc.. Am pus aceste și alte obiecte exact în grădină, pe terasă sau pe verandă. Acesta este un lucru care nu se va schimba în 20 de ani.

Cele mai strălucitoare 5 modele:
Canapea TIGMI de la fabrica germană Dedon. Această canapea confortabilă, confortabilă și foarte elegantă, cu o canapea "detașabilă" Copertina a fost creată de designerul Jean-Marie Massaud. Canapeaua a primit premiul "Câștigător" a prestigiosului premiu internațional ICONIC AWARD: "Interior Innovation Award 2016" /Cel de-al doilea sfat vine direct din procesul de alegere a mobilierului de exterior.
Fotoliu și otoman MBRACE de la fabrica germană Dedon. Acest "cuplu" a tânărului și foarte talentatului designer german Sebastian Herkner a câștigat la categoria "Best of the Best" în cadrul prestigiosului concurs internațional ICONIC AWARD: "Interior innovation award 2016" /Innovație interioară 2016. Toate revistele internaționale de interior au evidențiat această noutate. Dedon, un lider recunoscut în domeniul mobilierului de exterior, a folosit pentru prima dată tecul în colecțiile sale.
Colecția AHNDA fabrici Dedon. Colecția include fotolii de lounge ( cu spătar jos și cu spătar înalt ) o otomană și o măsuță de cafea. Piesele sunt create din faimoasa fibră a fabricii, care este rezistentă la toate influențele atmosferice. Trei nuanțe de fibră roșie creează un efect cromatic surprinzător și magic.
Un pat pentru relaxare în timpul zilei Belen o fabrică spaniolă SkylineDesign. Ce descoperire grozavă pentru zona ta de lounge Design ușor și foarte elegant, în fibră albă sau naturală.
Colecția Dronă de la SkylineDesign. Noua colecție a fabricii este perfectă pentru o zonă de cafea pe terasă. Punctul culminant al colecției fotolii elegante și foarte confortabile cu spătar înalt.
Citește mai mult  Mobilier de conectare

Despre accesorii. Există multe accesorii pentru o vacanță de vară completă. Luați-le în considerare în ordine. Există accesorii potrivite pentru vacanța de vară, cum ar fi umbrelele de exterior. Luați masa în grădină, vă relaxați pe un șezlong sau pe o canapea în aer liber pe o verandă în aer liber.. în aceste și alte ocazii, pur și simplu nu se poate face fără o umbrelă de exterior. Este bine dacă umbrela se rotește în toate direcțiile, are un mecanism ușor de manevrat și arată elegant în toate caracteristicile sale tehnice. Am găsit producătorul de astfel de umbrele și clienții noștri sunt mulțumiți de alegerea noastră.

În fotografie: Dedon Blankets.

Restul accesoriilor, după părerea mea, depind de dorințele și nevoile dumneavoastră. Ca și cutiile de perne.. popular cu mulți dintre clienții noștri. Fără îndoială, este un element indispensabil pentru organizarea terasei sau a grădinii dvs. Poate găzdui nu numai perne, ci și plaiduri de exterior, un alt accesoriu de vară pentru petreceri lungi în aer liber. De altfel, fabrica Dedon a lansat recent o colecție de pături de exterior într-o paletă de culori foarte frumoasă.

De asemenea, aș dori să vă atrag atenția asupra unui accesoriu care este foarte popular în Europa, dar care este foarte rar folosit aici. Uneori, trebuie doar să delimitați spațiul fără a pune pereți suplimentari, iar ecranele stradale fac o treabă excelentă. Le-aș recomanda: de exemplu, ecranele aerisite cu vase de flori interioare care vor decora orice verandă de vară.

Cutie de perne La Malle.

Și în cele din urmă, despre accesoriile mele preferate. Pentru mine sunt ghivecele de podea în care florile arată atât de frumos, vazele de exterior, spumele… Aceste accesorii vor transforma instantaneu orice terasă, verandă sau grădină. După părerea mea, ele sunt atingerea finală în crearea armoniei și a confortului în toate zonele exterioare.

Citește mai mult  17 tipuri diferite de dulapuri

Alegerea mobilierului pentru casa de țară

Canapea Qubik din colecția H2OUT de la Atmosphera Scaunul Giuseppina de Bonaldo Șezlong 1CAU din colecția Capri de Barlow Tyrie
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: