Mobilier eco pentru pisici

Square Cat Habitat rezolvă problemele feline. Și, în același timp, dovedind lumii întregi că zgârietoarele pentru pisici și rafturile pentru adăposturi pot fi accesorii de design.

Square Cat Habitat consideră că oamenii nu sunt singurii care au dreptul la mobilier frumos. Specialitatea noastră: proiectarea de zgârietori pentru pisici Pe podea, montate pe perete, foarfecă de pisică, arcuri, grămezi în picioare.

Square Cat Habitat ia designul în serios: aspectul este laconic și fără "răsfăț", toate materialele folosite sunt regenerabile și reciclabile. De exemplu, placajul de bambus fără adaos de formaldehidă crescut în păduri controlate ( un copac nou este plantat pentru a înlocui un copac tăiat ).
Plăcuțele pentru zgârieturi sunt detașabile, astfel încât pot fi înlocuite dacă este necesar. Mai multe culori și materiale din care puteți alege.

STUDIU IA CÂTEVA MAI MULT:
Citește mai mult  Cum să alegeți un scaun?
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: