Mobilier pentru toate vârstele

Pastoe își sărbătorește centenarul. Designerii de la nivel mondial dedică o expoziție unei companii olandeze la Muzeul Kunsthal.

Fondată de Frits Loeb ( Frits Loeb ) în 1913 în Utrecht, Pastoe a încântat cunoscătorii de mobilier simplu și confortabil timp de o sută de ani. O comoară de mobilier Funcționalitate, motiv pentru care aceste modele sunt adesea modulare. În formele sistemelor de depozitare, ale meselor, fotoliilor și scaunelor, este evidentă influența Art Deco și a designului scandinav. După cum spune compania: o tradiție a trecutului într-un stil modern. De-a lungul anilor, mobilierul Pastoe a fost proiectat de Shiro Kuramata ( Shiro Kuramata ) Hannes Wettstein ( Maarten van Severen ( Maarten van Severen ) și alții.

La sărbătorirea centenarului lui Pastoe vor participa vedete ale designului contemporan.. Konstantin Grcic ( Konstantin Grcic ) Naoto Fukasawa ( Naoto Fukasawa ) Claudio Silvestrin ( Claudio Silvestrin ) și alții. Proiectele lor vor face parte din expoziția specială aniversară. Temele principale sunt Arhive ( "archives" ), Environments ( 'environment' ) și Propuneri ( sugestii ). Expoziția debutează la Kunsthal din Rotterdam pe 23 februarie. Continuarea prezentării proiectului pe 13 aprilie la i Saloni din Milano.

Citește mai mult  13 fotoliu sacos
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: