Mobilier tapițat pentru copii: tipuri

Ce mobilier tapițat pentru copii este potrivit pentru camera copilului dvs? Ce au de oferit producătorii? Tapițeria cu albine și urși nu este singura sau cea mai bună opțiune.

«Pe cât de mari sunt" — iată cum arată astăzi canapelele, fotoliile și pufurile pentru copii. Toți seamănă cu omologii lor adulți într-un fel sau altul.

Mobilier tapițat pentru copii și adulți, uneori diferă doar în dimensiune. Acest lucru este clar mai ales în cazul mobilierului în stil clasic.

Aveți la dispoziție patru tipuri de articole din care puteți alege: modele în mărime naturală, cu tapițerie de dimensiuni pentru copii sau în culori vii, modele de miniatură Mobilier tapițat tapițat pentru fiecare vârstă.

Jos cu "imaginile amuzante". Dacă nu plănuiești să schimbi mobila camerei copilului la fiecare an și jumătate, nu îți recomand să cumperi nimic cu o imagine veselă pe ea. Ar trebui să înțelegeți că, prin aceasta, formați gustul și percepția copilului despre lume.

Jos cu "imaginile amuzante. Dacă nu intenționați să schimbați mobilierul din grădiniță la fiecare an și jumătate, nu vă recomand să cumpărați articole cu imagini obtuze. Versiunile tapițate ale mobilierului tapițat pentru copii arată exact la fel ca fotoliile și fotoliile tapițate pentru puf.

Ascundeți

1. Canapele și fotolii în "camera copilului" tapițerie

Doar pentru copii. Această opțiune nu este deloc universală. Copiii cresc repede și devin conștiincioși cu privire la "grădinițe" ornamente. Dimpotrivă, ei vor să pară mai maturi. Deci, în mod deliberat, canapeaua pentru copii în camera unui copil nu va dura mult timp- probabil până când va merge la școală. Gata pentru o nouă tapițerie sau chiar o nouă achiziție?

Citește mai mult  Scaune pentru copii

Cea mai bună alegere: optează pentru tapițerii cu imprimeuri îndrăznețe, dar foarte neinfantile ( buline, zigzaguri, dungi ).

Dacă v-ați decis deja asupra unui "print" pentru copii pe tapițerie – să fie mare… "Chalking" este posibil doar cu modele geometrice neutre.

2. Mobilier tapițat în culori vii

Pentru totdeauna. O opțiune excelentă – obțineți o canapea și/sau fotolii cu tapițerie monocromă luminoasă pentru camera copiilor. Acest lucru se poate face în orice moment. Un preșcolar va fi fericit să se joace pe canapeaua roșie sau portocalie, un adolescent se va așeza pe ea cu un laptop ..

Odată achiziționat, acesta va servi copilului dumneavoastră pentru mulți ani de acum încolo. Cu un buget mai mare, puteți cumpăra o canapea modulară pentru camera copiilor Copilul însuși sau cu ajutorul dvs. va crea combinațiile necesare de elemente moi.

Mobilierul tapițat monocrom este o opțiune versatilă pentru copii și adulți.

3. Versiuni reduse ale "adulților" articole

Pentru o mulțime de bani. Aceste modele pot fi găsite doar în gama celor mai importanți producători europeni. Companiile își reproduc propriile hituri la scară de copii.

Soluții similare sunt disponibile la fabrici Poltrona Frau ( o replică a celebrului scaun Vanity Fair – Vanity fair ), Ligne Roset ( fotoliu Togo );; puteți comanda fotoliul mic Lamini de la Suedeză Și chiar și Shadow by Meritalia. Compania Savio Firmino Fotoliul "adult" pentru copii sculptat.

Copii scumpe de mobilier de designer pentru copii.

4. Mobilier tapițat fără ramă

Pentru orice vârstă. Scaune mobile și ușoare și mobilier de felting pentru copii mici și adolescenți deopotrivă. Cel mai popular model – Un scaun de sac pentru camera unui copil sau, să zicem, pentru dormitorul unui părinte.

Citește mai mult  Imperiul mobilei în Regatul Mijlociu

Există, de asemenea, saltele mari, pufuri și alte piese cu forme vagi. Este incasabil: umplutura sfărâmicioasă poate fi cumpărată de la orice piață de construcții. Și, în cele din urmă, este mult mai ieftin decât mobilierul tradițional pe un cadru.

Exemple de fotolii cu brațe largi.

  • Helgo by Hay, proiectat de Heinsvig Anne, Uldall Christian
  • Model Cell by Liv`it, design von Ahn Christian
  • Modelul Sacco de la fabrica Zanotta, design Gatti Piero, Paolini Cesare, Teodoro Franco
  • Fotoliu SOFT MACHINE de Ligne Roset, design de Ruyant Frederic

Model Helgo fabrica Hay, design Heinsvig Anne, Uldall Christian.Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: