Moroso: familia Urquiola

Spaniola colorată Patricia Urquiola a creat colecția de fotolii și scaune Clarissa pentru Moroso. Volumele contrastante și culorile bogate dau de gol caracterul unei femei.

Compania italiană Moroso- Unul dintre pionierii designului italian modern. Începând cu anii 1950, proiectează și produce mobilier tapițat. Noi forme pentru mobilierul tradițional, noi materiale și noi tehnologii sunt create pentru companie de către o serie de designeri vedetă: de la Ron Arad ( Ron Arad ) la Carlo Colombo ( Marc Newson ( Marc Newson ) Toshiyuki Kita ( Toshiyuki Kita ) și Patricia Urquiola ( Patricia Urquiola ).

Colecția Clarissa urmează toate ultimele tendințe. Are un profil subțire, un spătar ridicat și un joc de culori. Dar, mai presus de toate, aceste fotolii și scaune se adresează unui caracter feminin plin de contradicții. Coconul solid dintr-o singură bucată de scaun și spătar este așezat pe picioare tubulare subțiri ( metal ). Geometrie elegantă a cadrului în spate. Volume apetisante de umplutură moale față. Și, bineînțeles, o căpătâială foarte largă, care amintește de fotoliul Voltaire cu "urechi". Urquiola îi dă o versiune mai deschisă, mai feminină.

Aruncați o privire la unele dintre celelalte colecții Moroso.
Citește mai mult  Fotoliu sacos: cum să decorezi cu diferite stiluri
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: