NAYADA își va prezenta noutățile în cadrul forumului Office Next Moscow 2014

NAYADA vă invită la prezentarea colecției "12 Arhitecți". Cabinete și un spectacol de Luca Scacchetti.

«12 Arhitecți. Standuri – un proiect ambițios realizat de NAYADA, cu mobilier proiectat de arhitecți de marcă. Serghei Tchoban și Serghei Kuznetsov, Vladimir Kuzmin, Boris Levyantsev, Evgeniy Polyantsev și-au exprimat opiniile cu privire la biroul executiv modern. De curând li s-a alăturat arhitectul și designerul italian Luca Scacchetti ( Luca Scacchetti ). Colecția sa, care include zece piese de mobilier, se numește Pigreco. Autorul va prezenta personal noutatea la forumul Office Next de la București.

Compania NAYADA invită toți vizitatorii forumului să viziteze standul său în data de 28 mai la ora 19:00 pentru a lansa noua colecție de mobilier din cadrul proiectului "12 Arhitecți". Cabinete". Oaspeții se pot bucura de prezentări de proiecte, de o expoziție de mobilier neobișnuit și de suveniruri.

Înregistrați-vă gratuit la Office Next Moscow.

Citește mai mult  Marele combinator
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: