Noul clasic Selva

La expoziția care a avut loc recent la Köln, Selva a prezentat mai multe modele noi din liniile sale populare de mobilier, precum și cea mai recentă colecție a sa.

De asemenea, brandul introduce mai multe piese noi în gama Selva Timeless Beauty și și-a extins linia Mirabeau ()Epoca ()Epoca ()un sistem modular de depozitare montat pe perete, precum și piese selectate de mobilier de cabinet ()un bufet, sertare;.

Pe lângă mobilier, standul brandului prezintă, de asemenea, o nouă colecție de textile de interior și piele. Există o gamă variată de țesături într-o gamă largă de culori, de la nuanțe de nisip și flori la dungi multicolore.

Răsfoiți alte bucătării de la aceste companii Selva Phillipp Selva Acasă.
Citește mai mult  Ce mese pot fi în studio?
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: