Tipuri de dulapuri

Ce organizare interioară este potrivită pentru "camera de depozitare"?? Pentru a face alegerea corectă, aruncați o privire asupra tipurilor de dulap, mansardă și boiserie și vedeți avantajele și dezavantajele fiecăruia.

Dulapuri Loft și Boiserie, Categoric aerisit și foarte frumos. Acestea sunt, evident, concepute pentru spații foarte mari și umplere moderată. Greu de imaginat aceste sisteme de depozitare într-o încăpere relativ mică, fără ferestre, înțesată cu lucruri. Eu folosesc dulapuri modulare. Acestea sunt mai practice. Chiar dacă lucrurile nu sunt aranjate în ordinea ideală, nu va fi atât de vizibil. Iar dacă sunteți un pic extravaganți, vă recomand dulapurile de la Flexx Wardrobe interior

Dulapurile loft și boiserie, Categoric aerisit și foarte frumos. În mod evident, acestea sunt concepute pentru spații foarte mari și o ocupare moderată. Este dificil să ne imaginăm aceste sisteme de depozitare într-o cameră relativ mică, fără ferestre, înțesată de lucruri. Folosesc dulapuri modulare de tip walk-in. Sunt mai practice. Chiar dacă lucrurile nu sunt așezate într-o ordine perfectă, nu va fi atât de vizibil. Iar dacă nu sunteți cu adevărat strâmtorați de bani, vă recomand gama de vestiare Compact

Garderobă: un dulap de tip walk-in

Arată. Acest dulap arată ca un dulap fără uși: doar pereți și rafturi între ei. O mulțime de module sunt asamblate de-a lungul unuia sau mai multor pereți. Există, de asemenea, un dulap de colț secțional. Pentru a crește rezistența modelului, părțile cadrului sunt cusute împreună și fixate pe perete.

Citește mai mult  Confort cu canapeaua Narvik

Avantaje:

 • Selecție uriașă de modele în toate stilurile și gamele de prețuri. Există o mulțime de opțiuni pentru depozitarea bijuteriilor, curelelor și eșarfelor.
 • Designul este simplu și familiar.

Dezavantaje:

 • Dificil de adaptat la configurații non-standard: de obicei sunt disponibile doar modulele cu înălțime și lățime standard. Pentru a se "integra" Dacă doriți să montați un raft sau o extensie de perete cu șanfrenare, trebuie să comandați o "garnitură" sau un design special. Costul unei garderobe ar crește cu cel puțin 20% ca urmare a acestui fapt.
 • Utilizarea nesustenabilă a spațiului: 2-3 cm pe fiecare parte sunt "consumați" Rame de dulap.

Exemple de dulapuri.

La mansardă: un dulap cu șine metalice

Aspectul. Cuvântul la modă "mansardă" Termenul "lounge" se referă la fostele clădiri de fabrică transformate în apartamente. Nu este neobișnuit ca țevile și gurile de aerisire să fie expuse în astfel de interioare. Numele de "loft" provine, de asemenea, de la abundența de metal și de la senzația de spațiu deschis care conferă acestui tip de vestiar forma sa distinctivă. «Lofts." – Designuri ușoare din punct de vedere vizual. Acestea sunt asemănătoare cu rafturile și sunt montanți metalici – se află între podea și tavan sau podea și perete. Rafturile de haine, cuierasele, unitățile de depozitare, rafturile și containerele sunt suspendate între montanți.

Avantaje:

 • Costuri reduse. Chiar și mansarde de lux Mai puțin costisitoare decât "dulapurile", pentru că nu trebuie să plătiți în plus pentru pereți, podele și tavane.
 • Nu este nevoie de un perete monolit Este suficient să se facă o compartimentare din gips-carton. Iar unele modele pot fi fixate în mijlocul camerei.
 • Potrivit pentru încăperi mici, inclusiv pentru configurații non-standard. Nu este nevoie de fitinguri speciale: tuburile distanțiere pot fi ajustate cu ușurință la fața locului.
 • Mobilitate: Dulapul Loft Ușor de asamblat și demontat, ușor de mutat.
Citește mai mult  Scaun cu mânere

Exemple de dulapuri în stil loft.

Dezavantaje:

 • Metal rece: Nu toată lumea îi place să atingă construcțiile metalice.
 • Câteva elemente de umplutură din care să alegeți. Este greu să te bazezi pe altceva în afară de rafturi standard, rafturi, o bară și o comodă cu unul sau două sertare. Numai colecțiile celor mai bune fabrici europene includ sertare pentru cămăși și compartimente speciale pentru pantaloni și cravate.

Boiserie: Un dulap de perete

Aspect. Acest tip de vestiar arată ca un panou de boiserie placat pe un perete într-un interior clasic. Rafturi, tije și cufere de sertare sunt atașate nu la perete, ci la această garnitură. Spre deosebire de celelalte două tipuri de garderobă, boiserie Vestiar de perete: se construiește pe un plan orizontal. Fără opriri verticale și separatoare între rafturi și rafturile vecine. Acest tip de vestiar nu necesită un plafon de susținere ( poate fi atașat la un plafon suspendat ). Sunt necesari numai pereții capabili să suporte sarcini grele.

Avantaje:

 • Variabilitate: conținutul unei unități de depozitare poate fi rearanjat în funcție de necesități.
 • Circulație bună a aerului: hainele de pe umerașe nu sunt strânse pe laterale.
 • O soluție frumoasă de design.

Exemple de garderobă Boiserie.

Partea proastă:

 • Proiectat pentru o suprafață mare de cameră: dacă sunt montate prea multe sertare pe perete, toată frumusețea panoului de perete este ascunsă.
 • Utilizarea neuniformă a spațiului: un spațiu de ventilație între panou și perete. Cu cât este mai mare, cu atât mai bine, iar lățimea ideală este "la fel de mare ca și palma mâinii tale".
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: