Tatyana Zaitseva despre cum să alegi designerul tău

Alegerea unui designer și obținerea unei lucrări de bună calitate este prioritatea principală a clientului. Același designer poate fi atât "bun", cât și "rău", după cum o dovedește experiența. Cu un designer este confortabil, cu altul este imposibil să găsești un limbaj comun. Tatyana Zaitseva explică cum să găsești designerul "tău".

Despre costul serviciilor designerului. Bineînțeles, designerii pot fi împărțiți în două categorii: scumpi și ieftini. Diferența este simplă: costul serviciilor derivă din experiența de lucru, un număr mare de proiecte în curs de desfășurare și finalizate, și anume.. a cererii pentru un specialist. Când comenzile vin una după alta, este rezonabil să crească costul serviciilor pentru a efectua nu 10 elemente în grabă, și să se gândească la 5-6 și să le facă cu un suflet și calitate. Desigur, există designeri ( din fericire, procentul lor este mic ) cu un cost ridicat al serviciilor lor, dar o calitate destul de scăzută a muncii. Pentru a vă face o idee despre implicarea designerului în această castă, solicitați un catalog al lucrărilor sale. Studiourile de design ale căror servicii au un "preț mediu" Decideți este mai dificil: puteți obține și un bun specialist care lucrează pentru clienții cu venituri medii, și un student neexperimentat. Nu spun că un elev se va descurca prost, dar un proiect de design.. reprezintă doar 30% din creativitate. Și orice altceva.. experiență, pe care este de dorit să o dobândești sub supravegherea altcuiva.

Despre primii pași. Este de preferat să alegeți un designer cu mai multe persoane. Îți vei da seama mai târziu!

  • Cel mai bun mod de a alege.. este vorba de cuvântul din gură în gură. Întrebați prietenii, cunoștințele, colegii de muncă, oricine a trecut prin renovare. Dacă oamenii după câteva luni de cooperare cu designerul sunt gata să îl recomande, nu ezitați să cereți numărul de telefon.
  • O altă modalitate ușoară alegerea prin intermediul internetului. Aici veți găsi zeci de studiouri de design și freelanceri. Uită-te pe site-uri, uită-te pe portofolii, încearcă să simți cât de aproape de inima ta este acest studio sau acel studio. Observați cât de variate sunt interioarele lor. Dacă echipa este versatilă, nu este blocată într-un singur stil, este mai probabil să vă poată mulțumi.
  • De asemenea, răsfoiți reviste lucioase. Ei nu tipăresc interioare proaste. În afară de interior, pe lângă aspectul foto și alte lucrări ale acestui studio, dacă ați fost interesat de articolul sau interviul designerului lor.
Citește mai mult  Concursul Smart Solutions

Despre o întâlnire personală. Un birou care arată bine nu este încă dovada că un designer.. un bun specialist. Un mic birou.. este, de asemenea, norma pentru studiourile de design. Principalul lucru este că ar trebui să fie confortabil și decent. Este posibil ca biroul să nu existe deloc principalul lucru este ca o persoană să nu o ascundă. Mulți designeri lucrează de acasă și sunt buni în ceea ce fac. De obicei, vă întâlniți la sediul clientului ( cel mai adesea, este vorba de apartamentul în care aveți nevoie de renovare și design ) sau într-o cafenea. Dacă întâlnirea are loc la o unitate low-end, este posibil ca designerul tău să nu-și permită ceva mai scump ( stă degeaba ) și acesta este un semn!

Despre lucrul principal. Proiecte finalizate- acesta este cel mai important lucru. Dacă nu sunt destui.. Vă asumați riscul și nu puteți conta decât pe faptul că proiectantul va crea un proiect cu bună credință, presupunând că este în interesul său. Și cum va funcționa în practică? Aceasta este o altă întrebare. Un designer care nu are de lucru este un lucru de nerefuzat! Deci, cereți fotografii ale interioarelor finalizate în format electronic sau pe suport de hârtie. Designerul vă poate prezenta, de asemenea, numere de reviste în care au fost publicate lucrările sale. Un designer bun ar trebui să aibă cu siguranță fotografii ale interioarelor realizate. Acest lucru arată că s-a dezvoltat o relație cu proprietarii.


Citiți interviul integral la

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: