Pepiniera regală

Riva Mobili dArte se oferă să transforme legenda în realitate. A fost prezentată o colecție de mobilier pentru copii inspirată de legendele regelui Arthur și ale Cavalerilor Mesei Rotunde.

În această toamnă, brandul italian Riva Mobili d'Arte a dezvăluit un al doilea set de mobilier pentru camere de copii din gama sa.

Prima serie de mobilier pentru copii a fost lansată sub numele Dolly ( un cuier de șarpe. – «păpușă" ) a fost proiectat în tonuri de alb și roz și a fost destinat unei mici prințese. Noua colecție Re Artù ( itt. – «Regele Arthur ) permite unui tânăr cavaler să își mobileze complet apartamentul.

Re Artù range Mobilierul Riva Mobili d'Arte include un pat, un dulap, un cufăr, un birou, un scaun, noptiere, lămpi și un căluț balansoar. Piese din lemn masiv și piese decorate manual.

Citește mai mult  Colecția de saltele rusești de la Ascona
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: