Scaune pentru copii

Ce fel de scaun este potrivit pentru un copil de un an și trei ani și pentru un elev de liceu?? Ar trebui să cumpărăm scaune înalte diferite pentru copii pe măsură ce cresc?? Răspunsuri la aceste și alte întrebări.

Atunci când alegeți mobilier pentru copii Evitați unghiurile ascuțite, culorile vii și accesoriile standard. O decizie bună: cumpărați scaune înalte în loc de scaune normale. Vă recomand, de exemplu

Atunci când selectați mobilier pentru copii Evitați marginile ascuțite, culorile vii și accesoriile standard. Decizie bună: Cumpărați scaune înalte în loc de scaune normale. Recomand, de exemplu, Hide

Scaune înalte pentru copii pentru copii mici

De la 6 luni la 2 ani. La această vârstă, aveți nevoie de un scaun înalt pentru copilul dumneavoastră. Are picioare lungi și o înălțime mare a scaunului, ceea ce permite copilului să stea la masa de luat masa cu adulții. Transformatoarele reglabile în înălțime sunt foarte convenabile: cu cât un copil mai în vârstă devine, cu atât mai jos avionul de scaun. Unele modele vă permit să reglați unghiul de înclinare a spătarului. Adesea, un scaun înalt este echipat cu o tavă de masă și un scaun pentru picioare.

O caracteristică indispensabilă o centură de siguranță cu un dispozitiv de fixare suplimentar între picioare. Este bine să aveți un scaun care este echipat cu ( rotile pe picioare ) cu dopuri;. Acest lucru facilitează deplasarea cu un copil așezat. De obicei, aceste modele nu sunt prea compacte, dar sunt foarte stabile ( picioarele sunt puternic întinse spre bază ). Dacă economisirea spațiului este o preocupare, puteți cumpăra un scaun pliabil ( stil foarfecă ) sau un scaun înalt agățat pentru cel mic ( scaunul este atașat la cel "adult la masă cu șuruburi ).

Citește mai mult  Design în culoarea caprifoiului

Scaun înalt pentru sugari &#nbsp; un scaun înalt care se ajustează la înălțimea mesei pentru adulți.

Scaune pentru copii preșcolari

De la 3 la 6 ani. Aceste modele tind să arate ca niște versiuni în miniatură ale unui scaun pentru adulți. Și este logic să fie alături de biroul copilului dumneavoastră: facilitează desenarea, sculptarea și jocurile de societate.

Dimensiunile mobilierului depind de mărimea utilizatorului. În niciun caz nu ar trebui să cumpărați un "scaun pentru copii în creștere": este important ca micuțul dvs. să stea jos ( există riscul de a cădea ).

Poziția corectă de ședere este atunci când genunchii sunt îndoiți în unghi drept și tălpile sunt în contact complet cu podeaua. Alegeți scaune pentru copii care cresc înălțimea ( cu inele de extensie pe fiecare picior ca o jucărie piramidală ).

Unele modele au, de asemenea, un scaun de hrănire care poate fi transformat în același mod, pur și simplu prin așezarea scaunului la un nivel inferior. Cele trei cerințe de bază pentru un scaun de siguranță pentru copii sunt stabilitatea, greutatea redusă și siguranța.

Scaunul pentru copii de 2-6 ani este de mărimea unei mese de joacă pentru copii.

Pentru copii cu pașaport. Numai adolescenții cu vârsta de peste 14 ani ar trebui să aibă voie să stea pe scaunele de calculator "pentru adulți" de către chirurgii ortopezi. Copiii din acest interval de vârstă sunt de obicei destul de înalți ( picioarele lor nu atârnă sub scaun. ). Este ușor de găsit un model de scaun în colecția pentru adulți cu tapițerie strălucitoare.

Citește mai mult  Cum să nu plătiți prea mult pentru o canapea atunci când alegeți materialul cadrului

În imagine: Ricciolina by Maxdesign, design de Maran Marco.

Scaune pentru copii pentru copii de școală

De la 7 la 18 ani. La această vârstă, copilul dumneavoastră crește mereu și nu are sens să cumpărați un scaun nou în fiecare an. Din acest motiv, reglarea înălțimii este esențială: scaunul poate fi ridicat cu un mecanism cu șurub sau cu un piston cu ridicare cu gaz. Este o idee bună să schimbați poziția spătarului în raport cu marginea din față ( partea inferioară a spatelui trebuie să fie întotdeauna în contact cu suportul ).

Un scaun de birou obișnuit ar putea părea să îndeplinească perfect toate cerințele, dar nu este cazul. ( deoarece scaunul majorității acestor modele nu coboară la o înălțime de 30 cm. ) un copil sub 130 cm are nevoie de el;. Așadar, este mai bine ca un elev de școală primară să cumpere un scaun de calculator pentru copii.

Mulți producători produc modele miniaturale cu un suport pentru picioare "pentru copii" tapițată ( tip ursuleț de albine ). Copilul dvs. va depăși acest scaun destul de repede, iar în gimnaziu va avea nevoie de un scaun pentru adulți, și mai precis de un scaun pentru adulți Scaun de birou pentru birou acasă. De preferință, ar trebui să fie echipat cu cotiere ( suport pentru brațe ). Modele foarte bune, de asemenea, pe roți, dar trebuie să aibă blocaje de oprire, altfel va fi dificil pentru copil să reziste tentației de a merge.

Scaunul de liceu al copilului seamănă cu un scaun de calculator, cu excepția faptului că scaunul este înclinat la 30��de la podea.

Citește mai mult  Rovese oferă o depozitare inteligentă


Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: