Stockholm invită la expoziție

Cel mai mare târg dedicat designului scandinav va avea loc în februarie la Stockholm.

Târgul de mobilă și lumină de la Stockholm- un eveniment important în lumea designului scandinav. O expoziție majoră în cadrul căreia designerii prezintă mobilier și corpuri de iluminat realizate exclusiv în stil scandinav. Evenimentul va avea loc la centrul expozițional Stockholmsm Stockholmsmassan 9-13 februarie 2016. Zeci de expozanți vor prezenta produse pentru sectorul casnic și comercial. O atenție deosebită va fi acordată produselor pentru copii și accesoriilor decorative. Programul educațional al târgului cuprinde prelegeri, ateliere și interviuri cu maeștri recunoscuți ai designului scandinav. Va exista, de asemenea, un Premiu pentru Mobilier Verde 2016.

În timpul expoziției va fi deschis zilnic un târg comercial De la 9:00 la 18:00.

Sâmbătă este declarată Ziua Porților Deschise- expoziția va fi deschisă pentru toți vizitatorii 10:00 – 17:00.

Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul oficial al Târgului de mobilă și lumină de la Stockholm.

Citește mai mult  Gerald Stenzenberger despre moda în bucătărie și atenția la detalii
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: