Un suport de saltea este baza de baz─â a bazelor

Cadrul determin─â aspectul patului: se potrive╚Öte cu dormitorul dumneavoastr─â ╚Öi se potrive╚Öte cu culoarea tapetului ╚Öi a perdelelor?. Montan╚Ťii sunt abia vizibile. Dar aceasta, ├«mpreun─â cu o saltea, este cea care v─â ofer─â o odihn─â complet─â ╚Öi s─ân─âtoas─â.

Producătorii oferă atât baze de saltele fixe, cât și mobile.

Pe ce s─â te sprijini?

O sc├óndur─â, dou─â sc├ónduri.. Paturile duble largi au adesea o bar─â central─â lung─â, iar mul╚Ťi clien╚Ťi sunt convin╚Öi c─â este suficient─â pentru a "╚Ťine" patul saltea. Ei gre╚Öesc. Plan╚Öa transversal─â este doar pentru a pune suportul saltelei. O saltea ortopedic─â func╚Ťioneaz─â doar cu baza potrivit─â. Arcurile sau latexul sunt comprimate de greutatea corpului dumneavoastr─â ├«n anumite locuri. Iar baza, ca o trambulin─â, r─âspunde la presiune. Dac─â exist─â doar o singur─â bar─â transversal─â, presiunea nu este distribuit─â pe ├«ntreaga suprafa╚Ť─â a suportului, salteaua se scufund─â ├«ntr-un gol, iar pe ea apar rapid lovituri. Iar produc─âtorii vor refuza serviciul de garan╚Ťie dac─â salteaua este folosit─â f─âr─â o baz─â special─â.

Despre construc╚Ťia bazei

Gril─â din lemn. Majoritatea bazelor de saltele sunt de acest fel. Sub cuvintele "baz─â de saltea ortopedic─â" Cadru la care sunt fixate barele transversale ( altfel- «lats.", sau "lame" ).

Lamele bazei ortopedice trebuie să se curbeze ușor în sus.

Acestea formeaz─â o punte atunci c├ónd sunt asamblate ├«n mod corespunz─âtor ( ╚Öi ├«n nici un caz nu ar trebui s─â formeze un leag─ân! ). Grilajele difer─â prin modul ├«n care sunt fixate lamelele: fie sunt fixate complet ├«n cadru cu ajutorul unui ciocan, fie sunt introduse ├«n ni╚Öte socluri de plastic personalizate. Prima versiune este potrivit─â pentru o saltea ferm─â ╚Öi groas─â ( de exemplu, cu un bloc de arcuri continuu ). Al doilea este Pentru modelele cu latex sau cu bloc de prim─âvar─â independent. Aceste saltele presupun prezen╚Ťa mai multor zone de fermitate, astfel ├«nc├ót, prin ├«ndep─ârtarea lamelelor, este posibil s─â se consolideze sl─âbirea ├«n zona umerilor.

Cite╚Öte mai mult  Odihna sub p├ónze

Gril─â metalic─â. Aceasta este o versiune modificat─â a versiunii "planking" ( Auping ). Este conceput pentru saltelele cu arcuri independente ╚Öi pentru modelele din latex ╚Öi analogii acestora. Produc─âtorul sugereaz─â c─â bazele saltelelor cu ochiuri pline ( spre deosebire de lats ) distribuie mai bine greutatea corpului uman ╚Öi ofer─â peste 9 mii de puncte de sprijin. Al doilea tip de suport metalic – ( Interluebke, Latoflex ) amortizoare independente;.

├Än plus fa╚Ť─â de obi╚Önuita "plas─â blindat─â" care ├«nc─â se mai g─âse╚Öte la unele modele ieftine, au fost create multe suporturi metalice inovatoare. Ele sunt elastice, nu mai r─âu dec├ót lamele din lemn, pot distribui uniform sarcina ╚Öi returneaz─â presiunea corpului la saltea. Acesta ├«ndepline╚Öte toate func╚Ťiile ortopedice care ├«i sunt atribuite.

baz─â de prim─âvar─â. Singurul tip de baz─â care este mai bine s─â fie cump─ârat ├«mpreun─â cu o saltea de la acela╚Öi produc─âtor. De regul─â, este o saltea cu un bloc de prim─âvar─â de ╚Ťesut continuu, care "perneaz─â" Datorit─â pardoselii de cauciuc cu arcuri similare din interiorul bazei. Astfel de baze de saltele ortopedice sunt deosebit de populare ├«n special cu companiile americane, dar sunt, de asemenea, uneori oferite de britanici ╚Öi francezi.

Este mai bine s─â cump─âra╚Ťi somiere ortopedice cu baz─â cu arcuri ├«mpreun─â cu o saltea de la acela╚Öi produc─âtor.

Despre transformare

fix─â sau mobil─â? Primele, dup─â cum sugereaz─â deja numele, refuz─â s─â se mi╚Öte. Supor╚Ťii de saltele glisante sunt, de asemenea, numi╚Ťi "modele cu geometrie variabil─â". Cump─âr─â una din astea.. Nu ve╚Ťi regreta. Este mult mai confortabil s─â citi╚Ťi atunci c├ónd sta╚Ťi ├«n pat – modelele de transformatoare v─â permit s─â ├«ndoi╚Ťi baza, s─â ridica╚Ťi capul de pat ╚Öi "├«n genunchi" ( salteaua se mi╚Öc─â ├«mpreun─â cu suportul ). Nici m─âcar nu trebuie s─â v─â ridica╚Ťi tot timpul; tot ce trebuie s─â face╚Ťi este s─â ap─âsa╚Ťi butonul de la telecomand─â. Baza ortopedic─â pentru o saltea mai u╚Öoar─â este echipat─â cu un sistem special de balamale: trage╚Ťi-o c├ót mai departe ╚Öi fixa╚Ťi-o la locul ei, v-a╚Ťi plictisit tras─â ├«nc─â o dat─â ( ( salteaua nu se va mi╚Öca odat─â cu suportul ╚Öi pune╚Ťi-l ├«napoi ├«n pozi╚Ťia ini╚Ťial─â. ├Än patul dublu, este preferabil─â o baz─â ortopedic─â cu o baz─â de saltea cu dou─â sec╚Ťiuni ( cu zone de transformare independente ). Cu condi╚Ťia s─â existe, de asemenea, dou─â saltele.

Cite╚Öte mai mult  Mordant

Modelele cu geometrie variabil─â pot fi transformate confortabil cu ajutorul unor cleme sau pot fi controlate cu ajutorul unei telecomenzi.

Despre picioare

Cu sau f─âr─â picioare? Baza ortopedic─â de sub saltea poate fi cu sau f─âr─â picioare. Trebuie spus c─â picioarele z─âbrelelor sunt disponibile ├«n versiuni "tehnice" ╚Öi decorative. Cele dint├ói sunt foarte asem─ân─âtoare cu picioarele seturilor de buc─ât─ârie Inestetic ╚Öi sub╚Ťire, este ├«ntotdeauna ascuns ├«n spatele soclului. Picioarele decorative sunt frumoase ├«n sine: Sunt de asemenea utilizabile f─âr─â cadru de pat.

Suporturile grele ( plase metalice sau baze cu arcuri ) au propriile picioare.

Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salut─âri, dragi entuzia╚Öti ai confortului ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirii locuin╚Ťei! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogat─â experien╚Ť─â ╚Öi o pasiune ne╚Ť─ârmurit─â pentru transformarea spa╚Ťiilor de locuit ├«n t─âr├ómuri de elegan╚Ť─â ╚Öi confort durabile. Fi╚Ťi al─âturi de mine ├«n timp ce v─â dezv─âlui tapiseria c─âl─âtoriei mele ├«n domeniul designului, ╚Ťesut─â de-a lungul anilor de creativitate, inova╚Ťie ╚Öi un angajament de nezdruncinat pentru a crea spa╚Ťii care s─â rezoneze cu c─âldur─â ╚Öi rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: