Alexandra Kudryavtseva despre dușurile germane și dușurile rusești

Purtătorul de cuvânt al GROHE, Alexandra Kudryavtseva, explică modul în care se schimbă baia modernă, ce produse importante sunt necunoscute rușilor și ce inovații sunt pe cale să "revoluționeze" piața băilor.

GROHE a fost fondată în 1936. GROHE este acum reprezentată în cincisprezece dintre cele mai mari țări din lume. GROHE este specializată în robinete, dușuri, accesorii, fitinguri pentru baie și bucătărie, sisteme de instalare și spălare. Marca este cunoscută pentru inovațiile sale.

Despre noua cadă de baie. Ritmul rapid al vieții a schimbat dramatic rolul băii. Din loc de îmbăiere, devine o zonă de relaxare și recuperare. Baia modernă devine interactivă: odată cu apariția gadgeturilor, aceasta poate fi umplută cu lumină dinamică, abur, sunet, care se va adapta la persoana care o poartă. Baia reflectă toate tendințele lumii moderne Una dintre cele mai importante tendințe este aceea de a economisi resurse.

Aducerea înapoi a culorii. Culorile monocromatice simple și liniile simple sunt la modă astăzi variații ale aceleiași culori în toată baia, folosind gresie lucioasă sau mată pentru a pune în evidență obiectele de iluminat moderne. Cu toate acestea, culoarea revine în băi, dar deja ca un accent izbitor. De exemplu, compania noastră a lansat o colecție de capete de duș colorate GROHERainshower® Culori de apă Primăvara. Acesta are Șase ( roșu, galben, roz, albastru, portocaliu și fucsia ) culori pentru o renovare rapidă a băii dumneavoastră.

Vești vechi de neuitat. Minimalismul și materialele naturale nu sunt niciodată în afara locului. Există întotdeauna o cerere pentru interioare clasice. Placarea cu aur și cristalele Swarovski pentru detalii sunt deosebit de dulci pentru sufletul Românesc. În acest sezon, există cu siguranță un fler de inspirație retro.

Citește mai mult  Cele mai rapide 5 mașini de spălat rufe

Inovațiile anului 2015. La ISH 2015 de la Frankfurt am Main au fost prezentate multe noutăți: noi sisteme de instalare cu senzori cu infraroșu, sisteme de duș cu până la 50% mai mult volum de apă, tehnologie inteligentă care permite utilizatorului să știe când trebuie schimbat filtrul și multe altele. O noutate curioasă este sistemul audio inovator Aquatunes O capodoperă colaborativă din partea experților din domeniul sanitar GROHE și profesionistul în domeniul sunetului de la Philips. Sistemul audio Aquatunes conectează lista de redare de pe smartphone la dușul dumneavoastră prin Bluetooth.

Ceva de care să fii mândru. Tehnologia de care suntem deosebit de mândri. Cum ar fi inovația GROHE EcoJoy™, care vă permite să economisiți până la 50 % din apa din baie, fără a compromite performanța acesteia. Sau tehnologia GROHE SilkMove®, care garantează că peste 20 de ani robinetul va avea aceeași acțiune lină a pârghiei ca în prima zi de utilizare. GROHE TurboStat® Asigură că apa atinge o temperatură selectată într-o fracțiune de secundă și rămâne la această temperatură pe durata băii. Și GROHE CoolTouch® Nu există riscul de a vă scula pe suprafața cromată încălzită a produselor.

În ceea ce privește termostatele și piața Românesc. Principala diferență între consumatorii ruși și cei europeni este că aceștia nu știu aproape nimic despre noile tehnologii care pot face ca dușul să fie mai confortabil, eliminând posibilitatea salturilor de temperatură a apei și a scaldării la robinetul mixerului. Vorbesc de termostate. Pentru utilizatorul european, termostatul- este o priveliște familiară, dar în România este încă o "raritate". O altă caracteristică a pieței noastre este că tendințele internaționale de design ajung în România cu o ușoară întârziere. De exemplu, formele cubice din obiectele sanitare au câștigat popularitate, cu un an în urma Europei.

Citește mai mult  Collaro - noua colecție Villeroy&Boch
Cele mai interesante cinci completări ale gamei GROHE pentru baie, potrivit Alexandrei Kudryavtseva.

Noua colecție de robinete GROHE Eurodisc Joy- o combinație de niveluri moderne de confort și design unic. Silueta curbată, contururile elegante ale gurii de scurgere și joystick-ul rafinat cu o mișcare ușoară.

Sistemul GROHE Blue®, care transformă robinetul din bucătărie într-o sursă de apă potabilă: apă necarbogazoasă, plată sau gazoasă.

Colecția Essence, care include ceramică sanitară și obiecte sanitare, este esența designului minimalist și a funcționalității.

Grohtherm 1000 și Grohtherm 800, care conțin toate cele mai recente evoluții termostatice din 1995.

Sistemul revoluționar de control al dușului SmartControl, utilizat în sistemele GROHE RainShower. Un singur buton pentru a porni/opri dușul și pentru a modifica presiunea apei!
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: