Denis Venturato despre dușurile de duș

De ce, într-o epocă a progresului tehnologic, cabinele de duș în stil clasic și în cazul în care baia migrează în spațiul plat, explică Denis Venturato, președinte al Samo.

Compania italiană Samo a fost înființată în anii 1960. Numele mărcii reprezintă cabine de duș și accesorii: suporturi, uși, uși, ecrane, tăvi, grătare.

Despre tehnologie. Materialele de bază utilizate în producția de cabine de duș- Sticlă, oțel inoxidabil, aluminiu. Există decorațiuni – De exemplu, mânerele pot fi decorate cu sticlă de Murano sau cristal. În cei 55 de ani de când producem dușuri, tehnologia de producție s-a schimbat cu siguranță. În ultimii ani am investit masiv în tehnologia de fabricare a sticlei și am achiziționat mașini de modelare. Acesta este principalul nostru produs nou.

Despre colecții. În 2014 am prezentat colecțiile Dolce Vita și Pixel, complet diferite.Cele două colecții nu sunt cele pe care ne concentrăm în principal. Se adresează mai degrabă clienților pretențioși – decoratorul care dorește să mențină un stil clasic pentru un întreg interior sau decoratorul care dorește minimalism pur. Aceste colecții au fost lansate de noi, astfel încât consumatorul să aibă de unde alege, să cunoască posibilitățile noastre. Și cea mai populară și mai bine vândută colecție a noastră Gama Europa.

Despre Clasici. Întrebarea cu privire la motivul pentru care am decis să producem dușuri în stil clasic, îndepărtându-ne de forma familiară, are un răspuns banal. Dar credeți-ne, așa a fost am vrut să dăm clientului posibilitatea de a alege. O mulțime de oameni sunt interesați de acest tip de produs. În plus, decizia de a lansa colecția Dolce Vita a fost determinată de cererea unui bun prieten de-al meu care căuta un duș în stil clasic, care să se potrivească cu decorul casei sale. Apropo, Dolce Vita a fost primit cu căldură pe piața Românesc. Clienții ruși, în general, le plac clasicii.

Citește mai mult  Villeroy & Boch pentru băi mici

Despre prețuri. Classic Dolce Vita este în prezent cea mai scumpă gamă din sortimentul nostru. Iar cea mai accesibilă este colecția Ciao, brandul nostru pentru piața de masă. există o diferență de preț de 20 de ori mai mare între cele două.

Despre tendințe. Suntem puternic inspirați de bucătăriile producătorilor italieni în ceea ce privește integrarea spațiilor. Baia poate deveni parte din dormitor, așa cum bucătăria a devenit parte din camera de zi și din zona de zi. O altă tendință clară mai mult spațiu în cabina de duș. Clientul dorește să se simtă mai confortabil și mai puțin restricționat în interior.

Cinci cabine de duș deosebit de interesante din gama Samo, potrivit președintelui companiei, Dennis Venturato.
Europa- Raport calitate-preț bun.
Acrux- una dintre acestea acasă.
Ciao- Cea mai accesibilă gamă.

Dolce Vita- colecția clasică.

Pixel- o colecție minimalistă.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: