Îmbunătățirea sistemului de drenaj

De multe ori nu există suficient spațiu chiar și într-o cabină de duș spațioasă. Prin urmare, compania ACO se oferă să transforme întreaga baie într-un duș. Este ușor de făcut acest lucru cu ajutorul scurgerilor de duș îmbunătățite.

La baie nu este loc pentru experimente. Mulți oameni ( de teama de "inundații" vecinii ) refuză să aibă un canal de scurgere în podea. Și pe bună dreptate: compania germană ACO- lider de piață în tehnologia de drenaj- oferă un mod complet sigur și rațional de a face duș.
Acestea sunt scurgerile de duș ACO.. alternativa la tava de duș obișnuită. Apa este drenată literalmente "în podea". Și, mai important, noua scurgere de duș ACO poate fi utilizată chiar și cu podele subțiri.

Kitul ACO ShowerDrain include un canal din oțel inoxidabil, grilă și sifon. Este disponibilă și opțiunea low-cost, cu canalul din plastic.
Modelul grătarului și prezența iluminării fac din scurgere un adevărat element de design al băii dumneavoastră.

ACO a dezvăluit recent o nouă dezvoltare- sifon de duș din plastic îmbunătățit ACO Shower Drain. Utilizarea sa reduce semnificativ riscul de depășire. Este potrivit pentru scurgerile de duș din toate categoriile de preț din gama de mărci.

Explorați totul canale de duș ACO.
Citește mai mult  5 tendințe de design pentru baie în 2019
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: